Pernilla Wahlgren erkänner att hon har fejkat orgasmer genom åren.
Pernilla Wahlgren erkänner att hon har fejkat orgasmer genom åren. - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens intima avslöjande med Bauer: "Alla håll och kanter"

Pernilla Wahlgren erkänner att hon har fejkat orgasmer: “Gissa om han kommer att få höra det om det tar slut och han har betett sig illa”.


Pernilla Wahlgren, 54, har som bekant många järn i elden. Det är inte bara tv-inspelningar av exempelvis “Masked singer” och “Wahlgrens värld” eller en flitig uppdatering på sociala medier som står på agendan för Pernilla. 

Samtidigt som realitystjärnan sköter sina många åtaganden är hon även en tillgiven partner till den nyfunna kärleken Christian Bauer, 55, som hon nyligen firade ett år tillsammans med. Paret verkar sannerligen njuta av kärlekslyckan och unnar varandra fina middagar och dyra födelsedagspresenter.

Pernilla Wahlgren är också en dedikerad poddare och driver podcasten “Wahlgren och Wistam” tillsammans med tv-profilen Sofia Wistam, 55. I det senaste avsnittet av podcasten pratar duon om orgasmer – falska sådana!

Tjänar mer – försöker kompensera i sovrummet 

Sofia Wistam har tagit del av en studie som visar att kvinnor som är tillsammans med män fejkar orgasmer för att skydda männens självkänsla och upplevelse av manlighet, särskilt när kvinnan i fråga tjänar mer än mannen. Det spekuleras alltså om att kvinnorna försöker kompensera för den ekonomiska obalansen i sovrummet. 

– Vi kvinnor fejkar då för att mannen ska känna sig mer maskulin, säger Sofia och menar att de fejkade orgasmerna ska få mannen att känna: “Jaja, men i sängen – där är du en riktig hingst”.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer verkar ha just den typen av skillnad i sin privatekonomi. 

– Jag har faktiskt alltid varit den som tjänat mest pengar i alla mina förhållanden, berättar hon.

Foto: Stella Pictures

Sofia Wistam ställer Pernilla Wahlgren mot väggen: Har hon fejkat orgasmer?

Sofia Wistam ställer till sist den ofrånkomliga frågan, om Pernilla Wahlgren med handen på hjärtat kan svara på om hon har fejkat orgasmer i sitt liv.

– Det tror jag tyvärr att man kanske har gjort, och det är mest bara för att… svarar Pernilla varpå Sofia Wistam fyller i: 

– Få slut på skiten.

De båda skrattar och pratar vidare om att det bästa är att vara ärlig med om det inte kommer gå. Sofia tycker att det är sorgligt om mannen eller kvinnan vars partner fejkar orgasmer tänker att hen inte behöver anstränga sig för att hen tror att det går bra. 

– Då gör man sig en otjänst om man fejkar, anser hon.

– Gissa om han kommer får höra det om det tar slut och han har betett sig illa. Du, alla de där gångerna då det gick för mig; det gjorde aldrig det, tillägger Pernilla och fnissar.

Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren om sitt sexliv

Pernilla Wahlgren vill inte berätta ingående om sitt nuvarande sexliv och sina orgasmer, men kommenterar kryptiskt:

– Jag vill inte gå in på detaljer, men jag är väldigt nöjd åt alla håll och kanter. Jag tycker inte alls att det bara handlar om själva orgasmen, det handlar ju om allting fram till det också eller fram till att det inte blir så. Det behöver inte ens bli så, det kan vara skönt ändå.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!