Denise Desmond i trubbel över Trisslott:"Ta på dig luvan"

Det var tidigare i veckan som Denise Desmond skulle gå och plocka ut en trisslott på en butik. Men det hela slutade inte som hon tänkt...


Livet rullar sannerligen på för Denise Desmond, 32. 

Denise har sedan sin medverkan i Temptation Island 2017 inte medverkat i något mer program men trots det håller hon sig alltid aktuell hos sina följare som älskar när hon titt som tätt håller frågestunder på Instagram. 

Och under frågestunderna – då bjuds det alltid på smask. 

Nyligen avslöjade Denise bland annat att hon träffar någon "lite mer seriöst". Hon berättade även mer om när det var hon insåg att hon är bisexuell. Och det var nämligen när hon fick syn på en viss Idoldeltagare på tv...

– Jag vet inte exakt, det enda jag kommer ihåg är att det var när jag såg Moa Lignell från Idol 2014 tror jag det var. Då kände jag bara "ok, då vet jag haha", sa Denise då. 

Men denna vecka uppdaterade Denise sina följare om en helt annan grej. Det hände henne nämligen någonting väldigt speciellt under hennes tur till en butik.

Denise:"Hon kollade på mig och sa..."

Denise hade nämligen fått en Trisslott av sin pappa som hon skulle gå och hämta ut. Men för att få göra det behöver man ha med sig giltig legitimation. Dessvärre hade hon inte med sig den. 

Denise Desmond skulle hämta ut en Trisslott. Det blev knepigare än hon trodde. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Kvinnan i kassan hade då frågat Denise hur gammal hon är, varpå hon svarade "32 år gammal". Detta samtidigt som hon tog av sig sin luva. 

"Oj, nej nu ser du ännu yngre ut. Ta på dig luvan", hade kvinnan utbrustit. 

Och ja. Denise ser inte direkt ut som Gandalf den grå. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

En annan man i butiken hade då sagt att Denise inte såg ut att vara en dag äldre än 21-22 år. 

Som tur är hade hon ett sällskap med sig som kunde plocka ut Trisslotten. 

Ändå ett föga trevligt vardagsproblem, om man får säga det själv...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!