Onsdag 14 Apr
Stockholm

"Badade näck med en 70-åring"

Minnen
1 av 11
Klicka på pilarna för att se vilka galna midsommarminnen kändisarna ruvar på. Foto: Stella Pictures
Kändis
2 av 11
Janet Leon: "Jag vet inte. Jag brukar vara med mina nära och kära och när man är med de man älskar blir det alltid galet kul.". Foto:
Kändis
3 av 11
Sanna Bråding: "När jag hängde med ett stort gäng, där jag bara kände en person, till en herrgård. Jag hade superkul!". Foto:
Känd från radio och tv
4 av 11
Martin Björk: "När jag var i Miami. Jag hängde bland annat med Malin Åkerman coh allt var galet och spontant.". Foto:
Känd
5 av 11
Molly Nutley: "Förra midsommar var en galen kväll. Jag vill inte säga vad som hände men stången föll.". Foto:
Lets dance
6 av 11
Tobias Karlsson: "När jag firade i skärgården för tre år sen. Vi åkte ribbåt och höll på att dö. Till en början var vi nio personer på båten, men plötsligt bara tre. Men jag tror att jag överlevde?". Foto:
Bild på Sarah Dawn Finer
7 av 11
Sarah Dawn Finer: "När jag spelade med Eric Gadd i Danmark -99 som förband till Status quoe. Det spöregnade och vi fick äta sill i turnébussen.". Foto:
Pianist
8 av 11
Robert Wells: "-81 när jag spelade i Solleröns folkpark. Jag och de andra i bandet skulle vara skitballa och klädde oss i rockkläder, men det visade sig vara en raggarträff så de blev jättearga.". Foto:
Känd som "Kicken"
9 av 11
Christian "Kicken" Lundqvist: "Om man inte kommer på något kan man ju dra slutsatsen att alla har varit galna. Minnet är helt svart, haha.". Foto:
Äntligen hemma
10 av 11
Lulu Carter: "Jag var i Los Angeles på en massa rockklubbar en gång.". Foto: Stella Pictures
Känd
11 av 11
Sean Banan: "Jag badade näck i en utomhusfontän på Gärdet tillsammans med en äldre dam. Hon var typ 70-80 år gammal. Jag minns inte om hon var näck men hon såg hur glad jag var och hon var också berusad. Så vi hoppade ner i vattnet och mina vänner stod oc. Foto:

Kändisarna avslöjar sina galnaste midsommarminnen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nakenbad med äldre damer, på flykt från raggare och tillsammans med Malin Åkerman i Miami. När kändisarna svarar på frågan "Vilket är ditt galnaste midsommarminne?" bevisar de att traditionella inslag som sill, dans som grodor och snapsvisor inte behöver vara de enda festgarantierna.

Klicka på pilarna i bilden ovan för att se samtliga svar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela