Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Högt pris för att få duon som receptionister

- 16/12/2012, 13:45 -
Filip och Fredrik vill sätta guldkant på tillvaron.
1 av 2

Filip och Fredrik vill sätta guldkant på tillvaron.

SCANPIX / TRADERA

Alla pengarna går oavkortat till Musikhjälpen.
2 av 2

Alla pengarna går oavkortat till Musikhjälpen.

Faksimil Tradera

Det blev en dyr peng för att få Filip och Fredrik som receptionister för en dag. Men vad gör det? Alla pengarna går till Musikhjälpen 2012.

"Ta chansen att hyra in Filip & Fredrik till ditt företags reception under en dag. Med soliga leenden bemöter dem era kunder med god serviceanda."

Så har den populära teve-duon, Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, försökt sälja in sig själva som företagsreceptionister under veckan till förmån för Musikhjälpen 2012.

– Ambitionen är att vara två soliga figurer som möter företagets klienter. "Hallå där", kommer jag exempelvis säga, och det älskar ju folk, sa Filip Hammar inför auktionens start till P3.

"Bli Sveriges bästa receptionist"

Intresset har varit stort, drygt 33 000 personer har tittat på auktionen, och 99 personer har lämnat bud.

När auktionen avslutades vid klockan 22.00 i går hamnade priset så småningom på 221 100 kronor. Högste budgivare blev användaren "FramtidenAB".

– Jag siktar på att bli Sveriges bästa receptionist. Vi ska sköta vårt jobb, men det kommer bli lite roligare och en guldkant för det här företaget, sa Fredrik Wikingsson till P3.