Danny Saucedo och Molly Sandén är nykära.
1 av 6
Danny Saucedo och Molly Sandén är nykära. - Foto: SCANPIX / Montage
20-åriga Molly gjorde succé ifjol i Melodifestivalen.
2 av 6
20-åriga Molly gjorde succé ifjol i Melodifestivalen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Hon slutade femma med låten "Why am I crying", om uppbrottet med Eric Saade.
3 av 6
Hon slutade femma med låten "Why am I crying", om uppbrottet med Eric Saade. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Danny Saucedo är just nu programledare för Melodifestivalen tillsammans med Gina Dirawi.
4 av 6
Danny Saucedo är just nu programledare för Melodifestivalen tillsammans med Gina Dirawi. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Danny med exet Janna i somras.
5 av 6
Danny med exet Janna i somras. - Foto: David Sica /Stella Pictures
Här tillsammans på en premiär 2007.
6 av 6
Här tillsammans på en premiär 2007. - Foto: Charlotte Simonsson Brunzell/Stella Pictures

Här visar Danny och Molly upp sin kärlek på Instagram

Sångerskan Molly Sandén har hittat kärleken igen efter uppbrottet med Eric Saade. Nu avslöjar hon sin kärlek till Melloprogramledaren Danny Saucedo. – Vi har varit vänner i flera år och kände att vi trivdes ihop och sedan övergick det helt plötsligt till andra känslor. Känslor vi inte kunde styra över eller förneka, skriver hon.


Danny Saucedo

Ålder: 26.

Bor: Stockholm.

Aktuell: Programledare för Melodifestivalen.

Molly Sandén

Ålder: 20.

Bor: Stockholm.

Aktuell: Jobbar på ny platta efter succén i Melodifestivalen ifjol (femte plats).

Det var under julgalan 2012 som något sa klick. 20-åriga Molly Sandén och 26-årige Danny Saucedo lärde känna varandra - nu berättar de att de varit ett par i cirka en månad och är väldigt nykära.

– Vi har varit vänner i flera år och kände att vi trivdes ihop och sedan övergick det helt plötsligt till andra känslor. Känslor vi inte kunde styra över eller förneka, skriver Molly själv i sin blogg och fortsätter:

– Jag är så lycklig över detta.

Även pojkvännen Danny berättar om det nya förhållandet på Instagram.

– Det hela har gått fort och vi är båda mycket glada, skriver han.

Det har varit en väl bevarad hemlighet och paret har tvingats träffas i smyg.

– Vi gick från vänner till kära i januari, båda har jobbat väldigt mycket sedan dess och det är inte lätt att få ihop det. Särskilt inte när man smyger med det, säger Saucedo till Expressen.

"Har alltid gillat Danny"

Det var för ett drygt år sedan som Sandén gjorde slut med schlagervinnaren Eric Saade. Hon säger att hon länge beundrat Saucedo.

– Jag har alltid gillat Danny, han är en väldigt fin kille med stort hjärta. Han får mig att skratta som en tolvåring. Jag blir glad av att vara med Danny, säger hon till Expressen.

Paret har valt att hålla förhållandet hemligt fram till i dag. Saucedo är mitt uppe i att vara programledare för Melodifestivalen och Sandén jobbar på en ny platta.

– Det är ju då man märker hur mycket man känner, man offrar massor för att få vara tillsammans. Det har gått väldigt snabbt, men det känns som att vi umgåtts längre än vi gjort. Det är som att jag alltid känt Danny. Man har kastats in i kärlek, det känns bara rätt, säger hon till Expressen.

När nyheten om deras kärlek spreds bland sociala medier var de många som reagerade. 

Har tävlat mot varandra

I fjol deltog paret i "Melodifestivalen" med varsitt bidrag. Molly slutade som femma medan Danny snuvades på vinsten av Loreen och kom tvåa. När Molly några månader senare intervjuades av Gina Dirawi i radio fick hon frågan vad hon sökte efter hos en kille.

– Klassikern, det vet man inte förrän man träffar någon, men jag gillar killar som bjuder på sig själva och som får mig att skratta, som jag tycker är bra med humor. Att man har roligt tillsammans, sa hon och fortsatte:

– Jag har märkt att jag dras till mörkare killar, det fastnar lite mer. Intensiva ögon, bruna ögon. Jag tycker det ser lite snällare ut, varmare. Jag gillar det exotiska, jag gillar utländska killar.

Vill ha barn

Danny har tidigare varit tillsammans och sambo med det två år äldre exet Janna Gränesjö som stått vid flickfavoritens sida sedan gymnasietiden. De var tillsammans i nio år och för ett år sedan talades det om längtan efter barn.

– Jag är väldigt sugen, det har jag varit sugen på nu i två år, berättade Danny i ”P4 Extra” med Lotta Bromé då.

Under dagen kommer både Danny och Molly kommentera sin kärlek via sociala medier.

– Danny måste få en chans att koncentrera sig på arbetet med Melodifestivalen, säger artistens företrädare Tomas Lööw till Nyheter24.

I början av förra året sjöng även Danny och Molly tillsammans i SVT:s "Så ska det låta":


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.