Molly flyttar ifrån Danny - åker till Los Angeles

- 17/02/2013, 14:51 -
Nu åker Molly till Los Angeles.
1 av 3

Nu åker Molly till Los Angeles.

Webstagram/Bilden är ett montage

Molly har tidigare varit tillsammans med Eric Saade.
2 av 3

Molly har tidigare varit tillsammans med Eric Saade.

Stella Pictures

Förra vintern tog det femåriga förhållandet med Eric slut.
3 av 3

Förra vintern tog det femåriga förhållandet med Eric slut.

Stella Pictures

Artisterna Danny och Molly har precis blivit ett par. Men nu åker Molly till Los Angeles för att spela in sin nya skiva: "Det är tråkigt"

Nyheter24 har tidigare skrivit om att sångerskan Molly Sandén, 20, och Melloprogramledaren Danny Saucedo, 26, är ett par.

– Vi har varit vänner i flera år och kände att vi trivdes ihop och sedan övergick det helt plötsligt till andra känslor. Känslor vi inte kunde styra över eller förneka, skrev Molly efter att det avslöjats att de var kära.

Åker bort

Men säg den lycka som varar för evigt?

Nu ska Molly nämligen åka till Sydafrika i två veckor - och därefter till USA, skriver Nöjesbladet.

– Jag flyttar till Los Angeles efteråt. Det blir skönt att komma ifrån Sverige ett tag. Alla har gjort den där resan, språkresan, men jag har inte kunnat göra det för jag har haft skolan och min karriär här. Nu känns det som ett perfekt tillfälle just för att jag har börjat samarbeta med Redone därborta. Det känns jättekul, säger Molly till Nöjesbladet.

"Tråkigt att vara ifrån varandra"

Hur länge hon stannar är oklart för tillfället. Däremot verkar det inte finnas några planerar på att paret ska ta en paus.

– Det är skitkul för henne, hon har så mycket spännande saker på gång och ska jobba med bra människor. Det är något som vi båda är införstådda med, båda är väldigt upptagna, säger Danny.

– Det är tråkigt att vara ifrån varandra men vi får få det att funka bara, säger han till Nöjesbladet.