Onsdag 21 Apr
Stockholm

Varför händer allt hemskt Anna Book?

Ett pärlband av olyckor har drabbat artisten.
1 av 3
Ett pärlband av olyckor har drabbat artisten. Foto: Scanpix/Maja Suslin
Nu tycker vi det är dags att oturen vänder.
2 av 3
Nu tycker vi det är dags att oturen vänder. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Eller vad säger du?
3 av 3
Eller vad säger du?. Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Efter regn kommer solsken. Nu är det väl ändå dags för Anna Book att slippa olyckorna? Badhusdrama, bloggbråk och uppsagd vänskap med bästisen - här är Anna Books hårda år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hatad av alla?

All olycka verkar drabba Book, men hon är inte ensam. Varför hatar alla stjärnskådisen Anne Hathaway? 

Läs här.

Den folkkära artisten Anna Book, 42, har anmält en man för dödshot. Det efter att en ex-kille till en vän till Book mordhotat artisten och hennes familj. Mannen ska även ha kastat en varm tändare mot Book från en bil, skriver Expressen. Men det är inte första gången ovanligt orättvisa saker händer stjärnan. Världen tycks helt enkelt inte alls vilja bjuda ABC-sångaren på någon barmhärtighet. 

Genom åren har Book nämligen råkat ut för det mesta tråkiga, hemska, jobbiga eller orättvisa händelserna. Nyheter24 listar de mest minnesvärda.

Tio liter levrat blod i magen

Anna bar på två liter koagulerat blod i buken som rester efter operationer hon genomgått efter att hennes bukhinna brustit efter två förlossningar i tät följd med kejsarsnitt.

– Som mest hade jag 12 liter blod i kroppen. Jag åkte in en gång i veckan för att de skulle suga ut blod och sårvätska, berättade Anna för Aftonbladet.

Hårdrama på badhus

”Hela knuten med snodden i håret trasslade in sig nått fruktansvärt och jag fick en fruktansvärd panik i hela kroppen. Jag grät grät grät men till slut gav jag upp och gick och la mig”, berättade Anna på sin blogg efter ett badhusbesök.

På morgonen fick Anna hjälp på en salong. Det tog fem timmar att trassla upp allt.

Bloggbråk med Graaf

2009 hamnade Anna Book och Magdalena Graaf i storbråk via sina bloggar. Det som fick kvinnorna att bli tokiga var Magdalena Graafs ex Magnus Hedmans bil. Det var efter att Graafs son berättat att Book kört runt i hennes gamla bil som bägaren rann över för Graaf. I sin blogg skrev hon syrligt om beskedet, men fick snabbt svar.

"Bilen som jag hyr ägs av Magnus Hedmans bolag och inte av Magdalena Graaf".

Grät - ville vara med i "Så mycket bättre"

Anna tyckte det var förkastligt att hon inte blev tillfrågad om att medverka i TV4:s "Så mycket bättre". Hon förklarade för Nyheter24 att folk dömer henne på förhand, att hon musikaliskt har mycket att tillföra. Anna brast sedan ut i gråt när hon förklarade att hon vill hitta tillbaka till musiken. Kosta vad det kosta vill. Och TV4:s succéprogram skulle vara den nytändning hon behöver.

– Många gånger har jag klivit åt sidan och tänkt att det där är nog inget för mig, alltid rädd att människor inte kommer att vara öppna mot mig. Jag blir dömd på förhand. Men nu vill jag verkligen vara med i Så mycket bättre, sa hon då.

Förstörde bästisens bröllop

I ett nummer av Hänt Extra beskriver Annika Ljungberg, känd som sångerska i Rednex, sin folkkära väninna som en "jävla flodhäst". Det på grund av en händelse under Annikas bröllop med musikern Jens Sylsjö år 2003. Book ska ha förstört både ceremoni och bröllopsfest med tal om sina bukoperationer och illa tajmade stunder med filmkameran.

Fick ingen skaldjursplatå 

Rätt ska vara rätt. Anna Book gick 2010 till attack mot TV4 eftersom hon tyckte att sättet som kanalen hanterat inspelningarna av "Fångarna på Fortet" som hon deltaget i, varit under all kritik.

– Jag vet att de andra lagen har ätit skaldjursplatåer och blivit jätteväl omhändertagna, att de varit på konditorier och festat med produktionsmänniskorna medan vi blev bemötta som skit, sa Anna till Aftonbladet då.

Familjemiddagen slutade i akut sjukhusbesök

– Jag lagade middag, Klyftpotatis, lövbiff, två goda såser och en stor härlig sallad. Vi åt alla tillsammans och det var roligt, vi talade, skrattade och barnen småshowade. Sedan kände jag ett tryck i bröstet, fick kraftiga smärtor i min mage och ett starkt illamående, berättade Anna 2010 i sin blogg.

Trazan & Banarne "Olyckans sång"


Kommentera
Kopiera länk
Dela