Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Big Brother-parets nya yrke - brandmän

- 14/04/2013, 18:05 -
1 av 3

Stella Pictures

Marcelo uppe i kranen.
2 av 3

Marcelo uppe i kranen.

Annica hjälper sin fästman med hjälmen.
3 av 3

Annica hjälper sin fästman med hjälmen.

Se när Marcelo Peña och Annica Englund testar på att vara brandmän för en dag. – Det läskigaste var att gå igenom isen, berättar Annica för Nyheter24.

När Marcelo Peña och Annica Englund förlovade sig i Big Brother-huset i fjol var det många tittare som reagerade. Men trots att paret träffades under aningen märkliga omständigheter är de fortfarande ett par och numera lyckliga sambos. Under en dag passade paret även på att vara kollegor - som brandmän.

Det är i en ny miniserie som paret testar på olika yrken. Först ut det båda fysiskt krävande och farliga arbetet som brandmän.

– Det jobbigaste var rökdykningen för det var så otroligt tungt och svårt att andras. Det var mycket saker att komma ihåg och vi glömde nog bort allt. Det läskigaste var att gå igenom isen då man har så stor respekt för den och vet att så många går igenom och fryser ihjäl, säger Annica till Nyheter24. 

Nästa söndag testar paret på konditoriyrket - du kan då se avsnittet exklusivt på Nyheter24

Se Annica och Marcelo som brandmän här: