Jennie och Filip Hammar ska bli föräldrar.
1 av 3
Jennie och Filip Hammar ska bli föräldrar. - Foto: Stella Pictures / DR
Jennie avslöjade den glada nyheten i sin blogg.
2 av 3
Jennie avslöjade den glada nyheten i sin blogg. - Foto: Uffe Ringblom/EPS
Det blir parets första barn.
3 av 3
Det blir parets första barn. - Foto: STELLA PICTURES / David Sica

Nu ska Filip och Jennie Hammar få barn

Bebislycka för tevestjärnan Filip Hammar och hans fru Jennie Hammar.


Intervju24: Filip Hammar

Filip Hammar om kollegan Fredrik Wikingsson, monumentala fyllor, att inte ha Zlatan Ibrahimovics telefonnummer och om hur lätt det är att vara kändis i Sverige.

Läs en längre intervju med Filip här. 

Teveprofilen Filip Hammar, 38, ska bli pappa. Hans fru, journalisten Jennie Hammar, avslöjade den glada nyheten på sin blogg. 

– Det börjar bli svårt att dölja, inte för att jag är konstant trött, hungrig – och illamående! – utan för att magen börjar bli för stor för ursäkter som ”laktosintolerans”. Alltså: Jag väntar barn. Och vi är förstås överlyckliga, skriver Jennie på sin populära blogg och visar dessutom en bild på den begynnande bebisbulan. 

Filip och Jennie har bott i Los Angeles sedan år 2009, och för Nyheter24:s reporter berättade Filip hur han fick kämpa för att vinna Jennies hjärta. 

"Det tog ett jävla tag innan vi blev tillsammans"

– Vi sprang in i varandra första gånge på Bistro Jarl, sjukt nog. Det är ingen krog jag frekventerar i större utsträckning. Jag var där med min producent, och hon var där med en tjejkompis.Vi beställde in shots till dem, och de tyckte nog att vi var rätt töntiga. Sen vandrade jag runt episkt full på Stureplan och försökte få med mig Jennie hem, men hon sa nej. Det tog ett jävla tag innan vi blev tillsammans, sa Filip då. 

Det blir parets första barn, och i Filips podcast diskuterade Filip självklart nyheten med sin parhäst Fredrik Wikingsson, 39, som är pappa till två barn. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.