Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hatstorm mot Kissie efter inlägg om John Guidetti

- 02/07/2015, 15:41
Alexandra "Kissie" Nilsson.

Alexandra "Kissie" Nilsson.

STELLA PICTURES / Robert Eklund

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson kritiserade John Guidetti. Då drog hatstormen igång.

Att Sveriges U21-landslag kammade hem EM-guldet i tisdagens match mot Portugal har fått hela Sverige att jubla. Men bloggerskan Kissie har tröttnat på fotbollsstjärnan John Guidetti.

"Bara jag som tycker John Guidetti ska lugna ner sig lite? Han beter sig som att han har räddat världen. Du har sparkat lite boll grabben, chilla va", skrev Kissie på sin officiella Facebooksida.

"Internet är ingen trygg plats"

Näthatet och de hårda orden lät inte vänta på sig, något som uppmärksammats av Facebookgruppen Snubbarna, som delar flera skärmdumpar på kommentarer som Kissie fått.

Bildkälla: Snubbarna.

LÄS MER: #backazara – så stödjer svenska folket Zara Larsson

– Kissie får sånt här mot sig just nu efter väldigt försiktig kritik mot John Guidetti. Internet är ingen trygg plats för ickemän, och särskilt inte dom som vågar höja rösten och ta plats, om någon nu gick och trodde annat, skriver de.

"Borde avrättas"

Kommentarerna handlar om allt från Kissies utseende till att hon borde avrättas.

"Haha vad fan gör du då? Står framför kameran och visar hud som en hora och putar med dina feta kukläppar", lyder en kommentar. "Fjortisar som dig borde avrättas", skriver en annan och en tredje kille skriver att Kissie ska "hålla käften och gå tillbaka till köket".

I sin blogg skriver Kissie om känslorna efter hatstormen.

"Jag skrattar bara"

– Jag borde nästan ha förstått att alla smågrabbar skulle bli tokiga över mina åsikter och jag fick några arga meddelanden haha. Jag skrattar bara. Behöver man använda ord som f*tta för att beskriva sina känslor är man inte speciellt intelligent. En smart människa kan förklara sig och sina känslor i lugn och ro utan att behöva hetsa upp sig, skriver Kissie i sin blogg.