Han var hela Sveriges favoritbartender – det gör Färjan-Håkan i dag

- 11/09/2015, 13:56
1 av 3

tt bild/privat

2 av 3

privat

3 av 3

TT bild

"Det var ju inte direkt svårt att få telefonnummer".

Efter att ha varit med i både Baren och framför allt Färjan blev Håkan Hallin Sveriges mest älskade bartender. Med sin sköna stil och ärliga sätt gick Håkan rakt igenom rutan, men efter fyra år på båten kände han att det var dags att göra något annat.

Bild:TT

Nu för tiden bor Håkan i Thailand under större delen av året, där han just nu håller på att starta upp en ny bar. Men eftersom det är många svenskar i området blir han ofta igenkänd.

– Folk känner igen mig hela tiden. De kommer fram och frågar om jag är kvar på Färjan, säger Håkan till Nyheter24.

Men han menar att han inte direkt saknar att vara tv-kändis.

– Jag var på Viking Line i fyra år och för mig var det som vilket jobb som helst. Jag kan sakna kollegorna, att prata strunt i fikarummet och så. Men för mig var det ett vanligt bartenderjobb.

Saknar du inte uppmärksamheten?

– Jo, rätt typ av uppmärksamhet. Det är kul att göra tv, och Färjan var en frisk fläkt. Men jag visste ju också att det var tillfälligt.

Rätt uppmärksamhet? Menar du skamliga förslag?

– Nej det blev inte någon större skillnad. Men det är ett yrke där man ska vara charmig och där det flirtas mycket. Men det var ju inte direkt svårt att få telefonnummer, säger Håkan.

Bild:TT

Håkan pratar gärna om åren på Färjan och kändisskapet efter att ha varit med i tv, men när Nyheter24 frågar om vad han tycker om den största dokusåpan just nu, Paradise Hotel, blir tonen väldigt hemlighetsfull.

– Jag kan inte prata på det. Du får fråga någonting annat.

Men varför inte? Ska du vara en del av produktionen?

– Haha, jag kan inte prata om det. Inte nu. Men jag gillar dokusåpor, jag var med i Realitystjärnorna på Godset, och det var jättemysigt och kul.

saknar du färjan-håkan?