Alexander Bard vill legalisera cannabis.
1 av 3
Alexander Bard vill legalisera cannabis. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Han tycker att utelivet kring Stureplan är trist.
2 av 3
Han tycker att utelivet kring Stureplan är trist. - Foto: Fredrik Sandberg/TT
Bard tror att det skulle bli roligare om nattklubbarna fick ha öppet när de ville.
3 av 3
Bard tror att det skulle bli roligare om nattklubbarna fick ha öppet när de ville. - Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Alexander Bard: Legalisera cannabis

Alexander Bard har tröttnat på det tråkiga nattlivet i Stockholm. Nu vill han legalisera cannabis – och ha nattklubbar öppna dygnet runt.


Alexander Bard, 54, har ett och annat att säga om nattlivet i Stockholm i alllmänhet och Stureplan i synnerhet. I en intervju med Alltomstockholm.se så berättar Bard om vad han skäms över med Stockholm.

"Man ska festa så in i helvete"

– Det dåliga nattlivet. Shit vad stockholmarna är nervösa och ska lägga sig på nätterna. De bor ju för fan i en stad! Man ska vara uppe dygnet runt och ska festa så in i helvete. Det ska inte vara tyst på kvällarna i en stad. Det är en bisarr idé. Bo gärna på fucking jävla landet då. Dra härifrån! Nattlivet är alldeles för dåligt och Stureplan är mest bara fånigt, säger Bard till Alltomstockholm.se.

Bards mål för varje festkväll är att "somna på förmiddagen hos en människa jag inte känner".

Wiz Khalifa röker en joint.

"Ta bort regeln om öppettider"

Idol-profilens lösning på problemet med det, i hans ögon, torftiga nattlivet i Stockholm handlar om att låta klubbar ha öppet när de vill – och att legalisera cannabis.

– Ta bort regeln om öppettider. Låt folk ha sina klubbar öppna när fan de vill. Vi lever ju dygnet runt. Vi handlar mjök dygnet runt, då kan vi väl få festa dygnet runt. Jag tycker att vi ska legalisera cannabis. Stockholm kan gå före som stad och legalisera. Stockholm kan lämna Sverige. Man kan göra ett Singapore. Så kan resten av Sverige klara sig utan Stockholm, säger Bard till Alltomstockholm.se.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att cannabis ska bli lagligt?
Tack för din röst!