Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson förklarar: Därför får jag så mycket hat från män

- 11/08/2016, 09:57 -
Zara laddar för Way Out West.
1 av 3

Zara laddar för Way Out West.

TT Nyhetsbyrån

Och pratar om varför hon tror att män hatar på henne.
2 av 3

Och pratar om varför hon tror att män hatar på henne.

Magnus Liljegren / Magnus Liljegren

Zara Larsson <3
3 av 3

Zara Larsson <3

Magnus Liljegren / Magnus Liljegren

Inför Zara Larssons konsert under helgens Way Out West passar hon på att tala om hatet hon får möta på Twitter bland annat.

På fredag intar Zara Larsson scenen på Way Out West i Göteborg. I en intervju med Metro pratar hon om förberedelserna och att karriären "går för långsamt".

Det som tar mest plats i intervjun är snacket om hatet hon får särskilt från manliga profiler på Twitter. Vi minns när Jesper Parnevik twittrade om att Zara skulle skylla på män efter dådet som skedde i Nice. Hon håller inte tillbaka när hon förklarar varför folk är "så sura" på henne.

– Givetvis för att de känner sig kränkta. De vill väl också dra till med "inte alla män" och sånt trams. Det finns många starka och kloka tjejer och unga kvinnor som säger ifrån men jag är ju redan i offentligen, så det är svårt att missa just det som jag säger, säger Zara till Metro.

Lagom till Way Out West planerar Zara att riva av ett ordentligt pop-set – och anser till skillnad från Beyoncé som hon varit förband till, att hennes låtar inte är feministiska – de handlar ju om kärlek.