Sångerskan Little Jinder hamnade mitt i ett branddrama.
1 av 3
Sångerskan Little Jinder hamnade mitt i ett branddrama. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Sigge Klemetz
Little Jinder med Miriam Bryant.
2 av 3
Little Jinder med Miriam Bryant. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Sigge Klemetz
Little Jinder berättar om den fruktansvärda branden på sin Instagram.
3 av 3
Little Jinder berättar om den fruktansvärda branden på sin Instagram. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund

"Så mycket bättre"-stjärnan Little Jinder i maffiabrand: "Höll på att dö"

Sångerskan Little Jinder hamnade mitt i ett fruktansvärt branddrama. – Vi bodde plötsligt mitt i en gängmaffiabrand, berättar hon.


"Så mycket bättre"-stjärnan Josefine Jinder, 28, hamnade mitt i ett branddrama. Nyligen åkte sångerskan iväg på semester till Sicilien i Italien. Men det blev inte mycket lugn och ro.

Den italienska maffian har nämligen satt i system att knyta fast bensindränkta filtar på katter – och sedan släppa lös dom för att starta skogsbränder, skriver Independent.

Och det var mitt i detta som Josefine hamnade. På sin Instagram skriver hon:

– Vi är i säkerhet superchockade så jag vill inte skriva, nånstans långt ifrån huset vi hyrde. Vi bodde plötsligt mitt i en gängmaffiabrand på Sicilien. Ses hemma. Fuck vacation. Höll på att dö.

Ett dussintal bränder har startats på Sicilien och stadens guvernör Rosario Crocetta berättar för Independent om sin onda aningar.

– Vi har inga bevis ännu men vi misstänker att det är kriminella intressen som ligger bakom de här bränderna, säger han till Independent.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.