Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Från Natacha Peyre till Elena Belle – se hennes förvandling

- 27/09/2016, 17:11 -

Natacha Peyre, eller Elena Belle som hon nu heter ser vi i "Svenska Hollywoodfruar". Elena är gift med Michael Theanne och tillsammans har de dottern Luna Belle. Minns du hur Elena såg ut tidigare? Kolla in hennes galna förvandling genom åren här.

Den 26 mars 1985 föddes Natacha Peyre på Ibiza i Spanien. Natacha, som nu har bytt namn till Elena Belle, slog igenom med sin färgstarka personlighet i "Paradise Hotel" redan år 2005. Då var dokusåpan inne på sin andra säsong.

Natacha var en av 2000-talets mest kända glamourmodeller i Sverige, och hon har varit med i tidningar som Slitz, Moore och Playboy.

År 2008 flyttade Natacha till Los Angeles, och hon har även passat på att byta namn. Många har trott att hon bytte namn för att bli av med "Paradise Hotel"-stämpeln – men det är långt ifrån sanningen.

Anledningen är nämligen att Elena inte har särskilt bra kontakt med sin pappa. 

– Det är en lång historia, jag har inte så bra kontakt med min pappa då vi inte kommer så bra överens. Så jag ville byte mitt efternamn, men sen blev det så att om jag skulle byta efternamn så var det lika bra att byta hela namnet så det matchar och låter bra, sa Elena Belle i "Svenska Hollywoodfruar – i fokus", något som Nyheter24 rapporterade om tidigare i veckan.

Elena Belle

Elena Belle tar en selfie. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

I Los Angeles jobbar Elena som modell, och i maj tidigare i år så lanserade hon bikinimärket Salty Hair Bikini.

– I Sverige har vi ofta badkläder som täcker onödigt mycket och vi saknar attityd i vårt bikinimode, sa Elena i ett pressmeddelande då.

Elena ser vi sedan år 2016 i "Svenska Hollywoodfruar", och där får vi följa hennes glamourösa liv.

I december 2016 gifte sig Elena med sin drömprins – DJ-managern Michael Theanne, 43. 

Michael Theanne och Elena Belle
Michael Theanne och Elena Belle på Grammygalan. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Paret gifte sig på paradisön Bora Bora, och under ceremonin bytte de rejält lyxiga ringar från Cartier med varandra. 

I september 2017 föddes parets dotter Luna Belle, och på Instagram visar Elena ofta upp bilder på sin sockersöta dotter. 

Michael Theanne med dottern Lunabelle
Michael Theanne med dottern Lunabelle. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Är du nyfiken på hur Elena såg ut när hon slog igenom som Natacha Peyre, och vad hon pysslade med och vilka hon dejtade under den här perioden? Det kan du se i klippet ovan! 

Artikeln uppdaterades den 14 september 2018.

Kollar du på Svenska Hollywoodfruar?