Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Så mycket tjänar Zara Larsson – varje månad

- 07/10/2016, 08:57 -

Zara Larsson avslöjar hur mycket pengar hon plockar ut varje månad – och vad hon sparar till!

Zara Larsson, 18, frontar Nikes kampanj Beautiful x Powerful och i en intervju med modetidningen Elle så berättar Zara både om kärlekslivet och pengarna.

Zara avslöjar att hon är sparsam och hennes mamma har mest koll på hennes pengar. Zara själv vet "inte ens hur mycket jag har".

– Det är mest att jag hör av mig till mamma och säger ”tjo, jag vill ha den här väskan”, och så lägger hon över. För jag vet att om jag hade haft tillgång till allt så hade de varit slut på två veckor, säger hon till Elle.

Varje månad tar Zara ut 27 000 kronor, men hon använder inte rubbet. Istället sparar hon så att hon kan köpa en lägenhet i Stockholm och en i Los Angeles.

Så var det där med kärleken också...

Zara får frågan om hon har testat Tinder – och där blir det tvärstopp.

– Näe! Tänker aldrig göra heller! Men folk säger att Tinder håller på att dö, eller att det inte finns några snygga människor kvar, haha! Men det finns ju faktiskt en app som liknar Tinder men som är för kändisar, säger Zara till Elle.

Och kändis-Tinder är verkligen inte något för Zara.

Alla dj:s är med, några skådespelarekändisar som ska träffa kändisar. Alltså förlåt, men är inte det det larvigaste du har hört?!, säger Zara till Elle.

Kan du gissa vad bloggerskan Kenza tjänar – bara på sin Instagram? Läs mer här!

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!