Jockiboi och Jonna fick spökjakten totalförstörd av fans

- 20/03/2017, 14:40

Joakim "Jockiboi" Lundell och hans fru Jonna har tröttnat på det hårda klimatet för Youtubers i Sverige.

Det var i fredags som Joakim "Jockiboi" Lundell och hans fru Jonna skulle spela in en spökjakt. Paret hade bokat ett slott och tagit dit sitt team. De hade inte avslöjat var inspelningen skulle äga rum eftersom de ville kunna jobba ifred.

Men någon fick syn på deras bil, fotograferade den och spred. Snabbt hade ett 100-tals fans samlats på platsen och började störa inspelningen. På Facebook skriver Joakim nu att de fick ställa in allting och åka hem.

"Så 80 000kr i produktionskostnad i sjön! Snälla gör ni sånt här så kalla er aldrig mer fans!", skriver han bland annat.

I ett nytt Youtubeklipp berättar nu Jocke och Jonna om sin syn på hur klimatet i Sverige ser ut för Youtubers. De tar bland annat upp det fruktansvärda som hände Tova Helgesson. I helgen förstörde nämligen någon hennes pappas gravsten.

Joakim och Jonna berättar även att de själva råkar ut för fans som har gått långt över alla gränser. En person har saboterat deras hunds hundkoja, och maskerade människor sprang nyligen utanför deras hem och tittade in. Joakim är trött på att torka bort ägg från rutorna och lämna in bilar på reperation.

Nu överväger Jockiboi och Jonna att flytta till USA för att få vara ifred.

– Man tappar all motivation. Vi tänker "nä men om vi kanske skulle flytta till USA istället. Vara där och börja om. Och bara lämna det här. För på riktigt: svenskar suger, säger Jonna i klippet.

– Vi är ett förjävligt folk överlag. Vi är bittra, vi är cyniska, vi är kritiska, fyller Jockiboi i.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!