Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell skriver ny låt om sin mamma

- 09/08/2017, 15:01 -
Joakim Lundell avslöjar mer om sin nya låt.

Joakim Lundell avslöjar mer om sin nya låt.

https://www.instagram.com/joakimlundell

Youtubestjärnan och artisten Joakim Lundell avslöjar nu detaljer kring den nya låten han skriver om sin mamma.

Youtubestjärnan Joakim Lundell har tidigare öppet berättat om sin svåra uppväxt, och den komplicerade relationen han har haft till sin mamma. 

Förra hösten gästade han Malou von Sivers program "Malou efter tio" och då sa han att han har känt "rent hat" mot sin mamma.

– Jag har aldrig förstått varför, det har bara varit rent och skärt hat mot mamma alla dessa år. Men jag vet ju själv när jag mådde dåligt hur svårt det var att bry mig om andra människor. Jag insåg då att mamma också har mått dåligt, sa han då i programmet. 

Under onsdagen la han upp en serie bilder på sin Snapchat där han avslöjade att han just nu skriver på en låt om sin mamma – och det är hjärtskärande att se texten och ta del av den sorg som Joakim måste ha känt under sin uppväxt. Texten tycks handla om både missbruk, lögner och den tid då Joakim som 6-åring blev inlåst på psyket, något han tidigare berättat om i "Jocke och Jonna". 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!