Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fredrik Eklund blir pappa: "Det är tvillingar"

- 11/08/2017, 09:53 -
Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan blir pappor i höst!

Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan blir pappor i höst!

https://www.instagram.com/fredrikeklundny/

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan blir pappor alldeles snart!

Mäklaren och TV-profilen Fredrik Eklund, 40, avslöjar nu den glädjande nyheten – han och hans make Derek Kaplan blir äntligen föräldrar.

– Vi har välsignats dubbelt upp – vi är sex månader gravida med tvillingar, en pojke och en flicka! Det var viktigt för oss att ta oss tiden att hålla det för oss själva, men nu är vi redo att fira all den här kärleken. Vi tackar er som har stöttat oss i den här resan och för era lyckönskningar. Vi ska äntligen bli pappor! Äntligen!, skriver Eklund på Instagram.


Fredrik och Derek har tidigare försökt bli föräldrar men deras surrogatmamma har drabbats av flera missfall. Och Fredrik påmindes ständigt om hur mycket han längtade efter barn.

– Varje gång jag var inne på Facebook eller Instagram var det enda jag kunde se massa leende bebisar i min feed. Det påminde mig konstant om att det var ett avstånd mellan mig och var jag ville vara, säger Fredrik till amerikanska magasinet People.


Fredrik har tidigare pratat öppet om kampen för att få barn, och han fick mycket inspiration från andra människor som gått igenom liknande händelser.

– De sa "Du måste fortsätta. Ge inte upp. Det kommer att hända", säger Eklund till People.

Och i höst så händer det – då blir äntligen Fredrik och Derek pappor!

Stort grattis <3>

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!