Fredag 23 Apr
Stockholm

Anna Books tårar i "Biggest Loser" – berättar om sjukdomen

Anna Book har svårt att hålla tillbaka tårarna.
Anna Book har svårt att hålla tillbaka tårarna. Foto: Sjuan

Sångerskan Anna Book är en av deltagarna i "Biggest Loser VIP" och det blir riktigt känsloladdat i kvällens premiäravsnitt.

Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under måndagskvällen var det premiär för "Biggest Loser VIP" i sjuan. Bland deltagarna ser vi bland annat Camilla Henemark, Runar Sögaard och stylisten Jonas Hallberg

Många har nog inte undkommit att en av deltagarna dessutom är den färgstarka artisten Anna Book, 46, som i programmet ska hitta formen med hjälp av rätt kost och träning tillsammans med Mikael Hollsten. 

Under invägningen är det många starka känslor som bubblar upp på ytan. 


Anna Book är en av deltagarna i årets "Biggest Loser VIP".

Anna Book ställer sig på vågen, och med gråten i halsen tar hon flera djupa andetag innan hon berättar om sin kamp – och den sjukdom hon lider av.

– För mig tog det många år att få veta att jag också hade en sjukdom som gör att det är väldigt svårt för mig. Jag har en hormonsjukdom som kvinnor drabbas av som heter PCOS, jag har dålig ämnesomsättning, taskig förbränning helt enkelt. Det leder till menstruationsbortfall och ökad hårväxt på kroppen och i ansiktet, säger Anna. 

– Det är inte så kul att som kvinna behöva raka eller vaxa i ansiktet, berättar hon.


Anna Book blir chockad när hon ser vad vågen visar. 

Vågen stannar på 79,4 kilo, och Anna tittar chockat på siffrorna.

 – Wow!, utbrister hon och berättar om sina känslor:

– Jag är så jävla motiverad, jag har hela tiden sagt att jag vill ner till 60 kilo. Kan jag komma ner dit alltså, then i'm gonna be oh-oh! Jag blev så jävla peppad nu, säger Anna.

Biggest Loser VIP sänds varje måndag klockan 21.00 i Sjuan. 

Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela