Tilde de Paula svarar nu på Anna Books kritik.
Tilde de Paula svarar nu på Anna Books kritik. - Foto: TV4, Pontus Lundahl / TT

Tilde de Paula svarar på Anna Books hårda ord

Anna Book kände sig ledsen och chockad efter sin medverkan i "Nyhetsmorgon" i TV4. Nu svarar programledaren Tilde de Paula Eby på kritiken.


Det var under tisdagsmorgonen som Anna Book, 47, gästade morgonsoffan i TV4:s Nyhetsmorgon.

Anna var med i programmet för att prata om sin tid i "Biggest Loser VIP" som hon vann. Programledarna Peter Jihde och Tilde de Paula Eby intervjuade Anna, och i efterhand beskrev Anna att hon var ledsen och chockad. Anledningen var att Tilde var "fullständigt kall" och att det kändes som att Tilde inte ville ha Anna i sin närhet överhuvudtaget.


Anna i TV4 Nyhetsmorgon. Bildkälla: TV4.

Under torsdagsmorgonen gästade Tilde de Paula Eby, 44, radioprogrammet "Gry & Anders med vänner" i Mix Megapol och då gav Tilde sin syn på saken.

– Det är ju supertråkigt om hon känner att hon är rasande på mig, säger Tilde och fortsätter:

– Jag har själv sett det där och funderat över det. Och kanske funderat lite varför hon inte sa det till mig direkt utan tackade så mycket efteråt och var glad och gick ut på sociala medier och sa att hon var nöjd och så där. Och sen så visade det sig att hon inte var det, säger Tilde. 


Anna Book kammade hem vinsten i "Biggest Loser VIP".

I Nyhetsmorgon fick Anna, som gick ner 22 kilo i "Biggest Loser VIP", frågor om hälsoaspekten kring en viktnedgång, och Tilde verkar gissa att det är de frågorna som Anna har reagerat på.

– För mig var det väldigt viktigt att inte vi inte skulle prata om vikt och vara smal, utan om hälsoaspekten i viktnedgång om man har en övervikt. Och det kanske hon… Jag vet inte, säger Tilde de Paula Eby i Mix Megapol.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?