Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Vill nästan inte göra Wahlgrens värld längre"

- 28/10/2017, 11:01 -
Bianca Ingrosso Wahlgrens värld.

Bianca Wahlgren Ingrosso har tröttnat på all skit hon får.

Instagram, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

​Bianca Wahlgren Ingrosso verkar ha ledsnat på att medverka i succéprogrammet "Wahlgrens värld".

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, och hennes härliga familj med mamma Pernilla i spetsen är något av Sveriges svar på klanen Jenner-Kardashian.

Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren.

Bianca med mamma Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu verkar Bianca ha tröttnat på att medverka i "Wahlgrens värld". På sin blogg skriver Bianca om hur hon försöker varva ner efter den stressiga perioden som bland annat resulterat i att hon kollapsat.

"Hatar att göra folk besvikna, men jag måste också tänka på mitt välmående. Jag kan inte ta jobb före middag och sömn liksom, då kollapsar jag helt. Speciellt just nu när minsta lilla känns som världens största grej", skriver hon.

Bianca med pojkvännen Phillipe Cohen

Bianca med pojkvännen Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca avslutar inlägget med att skriva att hon känner sig tjatig – och det är något hon har fått kritik för under sin medverkan i "Wahlgrens värld".

"Aldrig fått så mycket skit sen jag började vara med i detta program… nästan så att jag inte vill göra det längre…. men det är ett annat inlägg", skriver Bianca.

Så alla som gillar Bianca i "Wahlgrens värld" kanske ska tänka på tonen i fortsättningen – programmet skulle ju inte alls vara lika kul utan henne!

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Gillar du Wahlgrens värld?