Bonde söker fru 2023
Bonde söker fru 2023. - Foto: TV4

Vi alla har något att lära av Hannah i Bonde söker fru 2023

Nyheter24:s Gabriella Bark diskuterar Hannahs agerande i veckans Bonde söker fru och varför alla har någonting att lära av det.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Det tredje avsnittet av Bonde söker fru 2023 har gått av stapeln och hjälp vad denna säsong dragit igång snabbt. 

Det här avsnittet fick vi slutligen se vilka brevskrivare som bönderna valde att ta med sig till nästa steg på kärleksresan. Och som vanligt så smärtar det något oerhört att se. 

Att bli bortvald av någon du är intresserad av är så klart i sig en väldigt jobbig sak att behöva uppleva. Men att även bli det inför en miljon tittare – ja den dolken hugger nog djupare. 

I alla dejtingprogram har vi genom åren fått se en rad olika reaktioner på när folk blir just bortvalda. Det är i allt ifrån Bachelor, Bachelorette, Bonde söker fru, Love is blind, Love island och så vidare. Det som händer med jämna mellanrum är att många har svårt att brösta sitt nederlag och då ska gardera sig med ord som:

"Ja fast jag kände också att det inte klickade"

"Jag ville ändå inte ha henne/honom"

"Det är hans/hennes förlust"

"Jag tror inte att han/hon kommer att hitta kärleken här ändå"

Jag vet inte om det är för att vi vill skydda vårt ego så pass mycket att vi snabbt slänger fram något som ska få det att låta som att det här ändå inte betydde något för oss. Att det helt enkelt var skitsamma. 

Men i årets Bonde söker fru stegar Hannah H in. Hon är superintresserad av Bonde-Jens och hoppas på det bästa efter sin speeddate på fem minuter. 

Jens gjorde sitt val i Bonde söker fru 2023. Bildkälla: TV4

En efter en ser hon tjej efter tjej få en blomma av Jens som en symbol för att man får stanna kvar. Tillslut är alla blommor slut och Hannah står kvar utan. 

Men det denna queen sedan säger i synk är någonting vi alla kan lära av. 

– Det är Jens som är i fokus här. Och det är hans känslor som han ska gå efter. Men vilka fantastiska tjejer han har valt. Jag är inte förvånad över att det blev de som det blev då de är så otroliga allihopa. 

– Ja jag kommer på bröllopet, jag bjuder in mig själv. Som ett bihang, plus en, JAG KOMMER!

Hanna H i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Snacka om att gå med flaggan i topp, inte hänga läpp utan se det för vad det är – att hon och han kanske inte var rätt men att det förhoppningsvis blir lycka för någon annan. 

Underbara Hannah H! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!