Elias Giertz.
Elias Giertz. - Foto: Bingo Rimér

"Bieber är barnets pappa"

KRÖNIKA. Nyheter24:s Elias Giertz tror att Justin Bieber är pappa till Mariah Yeaters tre månader gamla son.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Elias Giertz

Elias Giertz är nöjesreporter på Nyheter24. Han är 15 år gammal och skriver krönikor varje tisdag.

Besök hans blogg här. Han twittrar här.

I veckan blossade debatten upp. Mariah Yeater, 20, hävdar att Justin Bieber, 17, är far till hennes tre månader gamla barn, och kräver därmed underhållningsstöd från popfenomenet. Efter ett faderskapstest med fastställt och positivt resultat räknar hon med att Justin Bieber ska tvingas bidra med sin bit av kakan.

Rykten gör gällande att Mariah Yeater ljuger. Att hon är ett galet fan med alldeles för höga tankar om sitt smått ofördelaktiga utseende. Att hon hittar på för att få pengar. Och att hon egentligen bara drömmer om att hennes berättelse någon dag ska bli sann.

Men det tror jag inte en sekund på. Jag tror att hon talar sanning. Att hennes historia är helt sann. Hennes berättelse om hur han ska ha tagit henne backstage, börjat kyssa henne och därifrån rört sig mot badrummet där han enligt uppgift ska ha gjort henne med barn.

Jag tror att Justin Bieber mycket riktigt ville ”knulla skiten” ur henne - som Yeater uppger att den unge popodågan sagt.

Med tanke på hur branschen ser ut i Sverige i dag - där svärmorsdrömmar rullar runt i sänghalmen med ansedda nöjesjournalister, där män med gyllene högervrister ligger med tjejer som är lite för unga och mycket för blonda, där brylkrämskungar svinar sig och låtsas om att deras kvinnor är varor till salu på löpande band.

Det är, minst sagt, en ganska smutsig bransch.

Att 17-åriga Bieber har ihop det med den två år äldre Selena Gomez skulle knappast stoppa honom. Visst, han har det sockersöta utseendet och verkar med välgörenhetsfonder hit och dit som en riktig drömprins. Men tro mig, han är precis som alla andra i den här branschen.

Jag ser det. Varje dag - i varje tevesändning, i varje läckt chattkonversation.

Att Justin Bieber skulle skilja sig från de andra är väl att begära lite för mycket.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.