Lördag 31 Jul
Stockholm

"Jag är trött på tjockteve"

Hanna Aler Sjöqvist tycker till om den kommande veckans tevetablå.
Hanna Aler Sjöqvist tycker till om den kommande veckans tevetablå. Foto: Elin Mårtensson

Hanna Aler Sjöqvist ger dig guldkornen i veckans teveutbud.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Veckans JAPP och ZAPP

Veckans JAPP: Minnesdag i Norge. Ett år efter terrorattackerna i Norge sänder SVT "Minnesdag för offren i Oslo och Utöya". Det tycker jag är viktigt att alla ser på. (SVT1 22/7 kl. 09.00 och 20.00)

 

Veckans ZAPP: Tjockteve. Jag orkar inte. Hur många gånger om dagen ska man behöva se på ultratjockisar som ska gå ner i vikt med hjälp av vanligt sunt förnuft som att promenera och äta rätt? Det var faktiskt roligare på "Extreme makeover"-tiden. ("Last chance to live" Kanal5 18/7 kl. 21.00)

Tevetorkan är fortfarande ett faktum, men jag ger mig inte så lätt. Nedan kan du läsa vilka godbitar du inte får missa på teve under vecka 29.

Måndag 16/7: "Rush hour" (1998). Filmen må vara gammal men ack så rolig, det är en klassiker som tål att ses igen. (Kanal 9 kl. 21.00) Om du inte är sugen på film kan du alltid se "Big families" som skildrar stora familjer i Storbrittanien. Om inte annat ett bra preventivmedel. (TV3 kl. 21.00)

Tisdag 17/7: Premiär av "Project Runway" säsong nio. Börja ladda för den svenska versionen som kommer i höst. Gästdomare i detta avsnitt är Christina Ricci. (TV3 kl. 21.00)

Onsdag 18/7: Mat-Tina lagar mat tillsammans med Robert Achberg i "Tinas sommarkök". Läskigt. (TV4 kl. 20.00)

Torsdag 19/7: Har du som jag alltid undrat hur skenheliga politikerna är? I "Här är ditt kylskåp" denna vecka får vi komma hem till Gustav Fridolin. Vad det helylleaktiga språkröret har i skafferiet vill i alla fall jag se.

Fredag 20/7: Filmfredag eller festfredag? Om ni väljer filmalternativet ska ni se "Walk the line" (2005) som handlar om Johnny Cash och June Carter. (TV4 kl. 22.25)

Lördag 21/7: Danny  Saucedo kommer till Grönan. Veckan efter att Loreen var med i "Allsång på Skansen" får Danny vara med i lillebror "Sommarkrysset". Är han dömd att vara steget efter? Missförstå mig rätt, jag gillar "Sommarkrysset" men vi vet ju alla hur Danny är. (TV4 20.00)

Söndag 22/7: Söndagar är naturprogrammens dag. Vad passar då bättre än premiäravsnittet av "Havets jättar"? (TV2 kl. 19.00)

Kommentera
Kopiera länk
Dela