Måndag 27 Sep
Stockholm

Generationen som ser en porrfilm till tacomyset

Nyheter24:s Emma Malmlöf om varför Playboybrudar inte längre är något att vrida bort skärmen för.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Emma

Emma Malmlöf, 22 år, är nöjesredaktör på Nyheter24:s sektion Bloggvärlden.

Hon twittrar här.

Iveckan kom nyheten att Playboymogulen Hugh Hefner gifter sig med den60 år yngre Crystal Harris. Trots att hon dumpade honom bara dagar föredet planerade bröllopet i fjol. Men det är inga konstigheter. 

Jagjobbar med nöje. Knappt något förvånar mig längre. 

Däremot ärjag inte så inne i mitt att jag tror att det är vardagsmat för läsarna. Bara för att jag sett och hört allt.

Menjag hade fel. 

Intehelt överraskande råkar Crystal vara en Playboybrud. De tenderaratt inte ha allt för mycket kläder på dig. Crystal var ingetundantag. Bildbyråerna bjöd på mer avklätt än påklätt och jagfrös bara av att titta på henne. På vissa bilder hade hon ingakläder. Alls.

Hon låg i en säng och åmade sig sexigt. Bilder från någon typ avvideoinspelning, hon var het. Eftersom det är så hon försörjer sig och det inte är något fel med det så såg jag heller inget fel i attpublicera bilderna. Även om hon var naken.

Jagpixlade för allas skull den bild som syns innan man går in iartikeln. Jag skrev också en tydlig varning i bildtexten.

”Mycketvågade bilder”.

Fördet var bilderna. Kvinnan var ju spritt språngande naken. I ställningar som inte ens en yogalärare från Solsidan klarar av typ. Men direkt fick jag en tydligt ironisk kommentar.

”Gudvad vågade bilder...”

Jaha,så vad är då vågat, om inte det här?, frågar jag mig. 

Sedan slog det mig att den generation jag självtillhör inte längre blir förvånade. Det är inte bara jag som jobbar med nöje som är härdad. 

Det är vardag. Ett bröst hit, ett bröstdit. Någon ligger framför kameran 23.00 på Kanal5. ”FrågaOlle” är mer mjukporr än vad det är en dokumentär. 

Vadskulle längre kunna chockera? Vi får alla en daglig dos av sex i media - till slut vänjer vi oss.

Visst,vi säger ”nej fy fan” när någon britt stoppar upp enjättedildo i tvåan i ett uttdraget inslag filmat på ett sunkigt hotell. Men ingen blirchockerad. 

Hurkunde jag vara så dum att jag trodde att en Playboybrud skulle kunnavara stötande? Vi har härdats och vuxit upp med trevligheter som livesex i ”Big Brother”. 80- och 90-talisternas ”lyckliga” lott. 

Playboy är rena rama oskuldsfulla lammet i jämförelse med en felstavad googling med vulgär utgång på kontorstid. En porrfilm till tacomyset, absolut - inga konstigheter. Snart är vi där.

Kommentera
Kopiera länk
Dela