Tisdag 18 Maj
Stockholm

"Män älskar smält ost, analsex och sport"

Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. Foto: Mikael Dahl

Nyheter24:s Quetzala Blanco avslöjar vad män älskar. Egentligen.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jag vet inte hur många gånger jag får frågan om vad män älskar för någonting. Att någon tror att jag är lämpad att svara på den frågan måste grunda sig i att jag i ett förvirrat ögonblick för något år sedan listade saker som (heterosexuella) män älskar på "sina" tjejer (insert: du). 

Däribland gråmelerade kläder, att det alltid finns mat i kylen, de hatar drama och konflikter (men lite drama vill män ha, men de måste förtjäna det) de älskar vidare fotboll, hästsvans (de hatar för avancerade frisyrer, kilklackar, svart läppstift och "konstiga kläder"), smält ost, analsex (med sin tjej), vita strumpor, att man inte tjatar på sms när de har mycket att göra, män älskar att se när du sminkar dig, män älskar när du ligger hemma och väntar i sängen och de kommer hem efter en blöt utekväll, män älskar att tävla (quiz, sport m.m).

Så började jag skriva den här krönikan, för jag tänkte att jag har så många goda råd att dela med mig av. Så jag skrev: 

Män älskar lite att ta i.

Trodde aldrig att jag skulle säga eller skriva detta, men män älskar lite att ta i. I alla fall så länge ni är ihop. Män blir skitnervösa om ni är ihop och du plötsligt går ner för mycket i vikt, för då tror dom att du ska ut och ragga nya killar. Det är ingen trygg känsla, och män älskar trygghet. Så bara lugn, må bra med dina extrakilon... Och killar är nästan aldrig otrogna med någon pinne, utan snarare tvärtom. 

Sen så snackade jag med min kollega Emma och bad henne om fler tips. Emma tittade på mig och skakade på huvudet. 

– Q, det spelar fan ingen roll vad man gör. Vad man än gör så räcker det aldrig till och det slutar ändå alltid med att man blir dumpad. 

Jahapp. 

Så är det ju. Jag har levt i flera år i tron om att jag kan och vet allting om män. Men det är inte riktigt sant. Jag har bara haft oturen att ha träffat väldigt många olika män och lärt mig vad de älskar. Men vad ska man med den vetskapen till när de ändå gör som de vill och ändå alltid drar från en – hur mycket vita strumpor och analsex man än har? 

Japp, den karamellen ska jag suga på i helgen. 

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela