Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. - Foto: Mikael Dahl

"Män älskar smält ost, analsex och sport"

Nyheter24:s Quetzala Blanco avslöjar vad män älskar. Egentligen.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag vet inte hur många gånger jag får frågan om vad män älskar för någonting. Att någon tror att jag är lämpad att svara på den frågan måste grunda sig i att jag i ett förvirrat ögonblick för något år sedan listade saker som (heterosexuella) män älskar på "sina" tjejer (insert: du). 

Däribland gråmelerade kläder, att det alltid finns mat i kylen, de hatar drama och konflikter (men lite drama vill män ha, men de måste förtjäna det) de älskar vidare fotboll, hästsvans (de hatar för avancerade frisyrer, kilklackar, svart läppstift och "konstiga kläder"), smält ost, analsex (med sin tjej), vita strumpor, att man inte tjatar på sms när de har mycket att göra, män älskar att se när du sminkar dig, män älskar när du ligger hemma och väntar i sängen och de kommer hem efter en blöt utekväll, män älskar att tävla (quiz, sport m.m).

Så började jag skriva den här krönikan, för jag tänkte att jag har så många goda råd att dela med mig av. Så jag skrev: 

Män älskar lite att ta i.

Trodde aldrig att jag skulle säga eller skriva detta, men män älskar lite att ta i. I alla fall så länge ni är ihop. Män blir skitnervösa om ni är ihop och du plötsligt går ner för mycket i vikt, för då tror dom att du ska ut och ragga nya killar. Det är ingen trygg känsla, och män älskar trygghet. Så bara lugn, må bra med dina extrakilon... Och killar är nästan aldrig otrogna med någon pinne, utan snarare tvärtom. 

Sen så snackade jag med min kollega Emma och bad henne om fler tips. Emma tittade på mig och skakade på huvudet. 

– Q, det spelar fan ingen roll vad man gör. Vad man än gör så räcker det aldrig till och det slutar ändå alltid med att man blir dumpad. 

Jahapp. 

Så är det ju. Jag har levt i flera år i tron om att jag kan och vet allting om män. Men det är inte riktigt sant. Jag har bara haft oturen att ha träffat väldigt många olika män och lärt mig vad de älskar. Men vad ska man med den vetskapen till när de ändå gör som de vill och ändå alltid drar från en – hur mycket vita strumpor och analsex man än har? 

Japp, den karamellen ska jag suga på i helgen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.