Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Quetzala: Ligga med alla ex, fria till chefen och åka limo till Rinkeby

- 22/06/2013, 12:50 -
Quetzala Blanco.

Quetzala Blanco.

Mikael Dahl

Nyheter24:s Quetzala Blanco ger dig sina allra bästa tips för att klara av baksmällan.

Igår verkade det förmodligen vara en fenomenal idé att blåsa flera tusen på krogen, gå någon mil i dina nya Jimmy Choo-klackar, låta en främmande 22-åring testa att ge dig en Champagne Facial, åka limousine till Rinkeby och köpa 5 gram kokain, kabla ut halvnakna selfies på Instagram, terrorisera hela grannskapet, sms:a alla dina ex, ligga med alla dina ex, skriva obegripligheter på Facebook, ringa din mamma/bästa vän/avlägsna släkting/första bokstaven i telefonboken och deklarera din kärlek, bekänna för din partner att du varit otrogen, fria till din chef, dricka förti tusen fucking snaps och testa ett nytt vattenfast neonrosa läppstift som du kanske lyckas tvätta bort lagom till första advent.

Idag kanske allt det där inte känns som en lika bra idé. Kanske känns det som att du helt enkelt har jävligt mycket otur när du tänker.

Men vad ska man göra då? Förutom att googla "AA möte" och be syndernas förlåtelse tills du ser kors i dårhus så finns det faktiskt en hel del smidiga grejer man kan göra för att bli totalt återställd från sin baksmälla. 

Här kommer mina allra bästa tips, som jag har arbetat fram genom att festa med de värsta och bästa samt daddat trasiga män i halva mitt liv. 

1. Ta en dusch. Tvätta håret. Avsluta med iskallt vatten. 
2. Ta en aspirin, en koffeintablett, B-vitamin, C-vitamin, en Stesolid och ett glas Treo. 
3. Drick kaffe. MYCKET. Undvik socker - kroppen behöver inte mer gift att bryta ner. Lite mjölk. 
4. Ha sex. Det är skönt, man blir lycklig av att komma, folk har gjort det i alla tider. 
5. Öppna fönstret, frisk luft är underbart och rensar ut dina demoner. 
6. Drick en Gainomax Recovery (att festa är lika ansträngande för kroppen som ett hårt träningspass! Gainomax återställer allt viktigt som din kropp förlorat, förutom din själ. Den är dessvärre förlorad för all framtid.)
7. Ät fett och kolhydrater. Smält ost, pasta, pizza och köttfärssås. Massa Fanta till är även att rekommendera. 
8. Mecka en.
9. Titta inte under några omständigheter igenom din mobil. Titta hellre på: actionfilm, tecknat, fantasy, porr.
10. Vila.