Tisdag 30 Nov
Stockholm

Det allra bästa med bröllopet är att se vad Chris O'Neill hittar på

Gustav Holmström diskuterar Chris O'Neill .
1 av 5
Gustav Holmström diskuterar Chris O'Neill . Foto:
Gustav Holmström
2 av 5
Gustav Holmström. Foto: Nyheter24
3 av 5
4 av 5
Nyheter24 listar.
5 av 5
Nyheter24 listar. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT

Nyheter24:s Gustav Holmström skriver om den enda rimliga anledningen att följa helgens bröllop.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Gustav Holmström

Gustav Holmström är utvecklingschef och tf. nyhetschef på Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @HolmstromGustav

Vi kan ju så fast en sak direkt – jag är inte speciellt förtjust i kungafamiljen. Inte alls faktiskt, jag hatar nästan allt den står för. Ändå kommer jag att följa bröllopet mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i helgen med största intresse.

Och det är inte för att jag vill se de gulliga tu vallas runt i Stockholm eller lite småsött pussa på varandra – det har jag absolut inget intresse i. Jag vill se vad Chris O'Neill kan tänkas hitta på. Jag är på gränsen till osunt fascinerad av honom, antagligen mest på grund av att han är den enda i kungafamiljen som det finns någon rimlig mystik runt.

Vem fan är Chris O'Neill ens? Hur hamnade han där? Han verkar fundera på det själv.

Bild: TT

Det finns något otroligt intressant i att någon som framstår som att han helst bara skulle vilja skita i allt bara dyker upp i offentliga sammanhang. Och alltid – i princip utan undantag – ser trött, förvirrad och uttråkad ut. Det känns som att han är oberäknelig, och det behövs.

Hur ska man annars orka sitta och kolla på sjukt många tråkiga timmar direkt från bröllopet där det mest spännande som händer i övrigt är om kungen tjuvröker eller om någon alldeles för gammal gäst lyckas somna vid fel tillfälle.

Bild: TT

Nu känns det som att det kan bli ACTION. Som att det KAN hända något. Som man faktiskt pratar om i efterhand. Chris O'Neill känns helt enkelt som en vanlig snubbe med mycket pengar och konstiga kontakter. En kille som gillar att vara ute på krogen, som inte tjuvröker utan bara röker och som lite spontant kan glida in på systembolaget bara för att han känner för det.

Vad som kan hända?

Inte den ringaste jäkla aning. Antagligen ingenting alls. Men det är därför det är så gött att Chris O'Neill är en hemlig prick – man vet liksom inte vad han är kapabel till.

Men jag hoppas på stordåd. När han är på humör ser han ut att ha det i sig.

Bild: TT

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela