Gustav Holmström diskuterar Chris O'Neill .
1 av 5
Gustav Holmström diskuterar Chris O'Neill .
Gustav Holmström
2 av 5
Gustav Holmström - Foto: Nyheter24
3 av 5
- Foto: SCANPIX SWEDEN AB / TT NYHETSBYRÅN
4 av 5
- Foto: JONAS EKSTROMER / TT NYHETSBYRÅN
Nyheter24 listar.
5 av 5
Nyheter24 listar. - Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT

Det allra bästa med bröllopet är att se vad Chris O'Neill hittar på

Nyheter24:s Gustav Holmström skriver om den enda rimliga anledningen att följa helgens bröllop.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Gustav Holmström

Gustav Holmström är utvecklingschef och tf. nyhetschef på Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @HolmstromGustav

Vi kan ju så fast en sak direkt – jag är inte speciellt förtjust i kungafamiljen. Inte alls faktiskt, jag hatar nästan allt den står för. Ändå kommer jag att följa bröllopet mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i helgen med största intresse.

Och det är inte för att jag vill se de gulliga tu vallas runt i Stockholm eller lite småsött pussa på varandra – det har jag absolut inget intresse i. Jag vill se vad Chris O'Neill kan tänkas hitta på. Jag är på gränsen till osunt fascinerad av honom, antagligen mest på grund av att han är den enda i kungafamiljen som det finns någon rimlig mystik runt.

Vem fan är Chris O'Neill ens? Hur hamnade han där? Han verkar fundera på det själv.

Bild: TT

Det finns något otroligt intressant i att någon som framstår som att han helst bara skulle vilja skita i allt bara dyker upp i offentliga sammanhang. Och alltid – i princip utan undantag – ser trött, förvirrad och uttråkad ut. Det känns som att han är oberäknelig, och det behövs.

Hur ska man annars orka sitta och kolla på sjukt många tråkiga timmar direkt från bröllopet där det mest spännande som händer i övrigt är om kungen tjuvröker eller om någon alldeles för gammal gäst lyckas somna vid fel tillfälle.

Bild: TT

Nu känns det som att det kan bli ACTION. Som att det KAN hända något. Som man faktiskt pratar om i efterhand. Chris O'Neill känns helt enkelt som en vanlig snubbe med mycket pengar och konstiga kontakter. En kille som gillar att vara ute på krogen, som inte tjuvröker utan bara röker och som lite spontant kan glida in på systembolaget bara för att han känner för det.

Vad som kan hända?

Inte den ringaste jäkla aning. Antagligen ingenting alls. Men det är därför det är så gött att Chris O'Neill är en hemlig prick – man vet liksom inte vad han är kapabel till.

Men jag hoppas på stordåd. När han är på humör ser han ut att ha det i sig.

Bild: TT

/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

1 timme sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

1 timme sedan
Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

1 timme sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.