Måndag 2 Aug
Stockholm

Den här veckan i Paradise Hotel var så uppgjord att det blev löjligt

Teodor Stig-Matz skriver om veckan som gick i Paradise Hotel.
1 av 8
Teodor Stig-Matz skriver om veckan som gick i Paradise Hotel. Foto: Tom Jerry Boman/Faksimil
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz
2 av 8
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz. Foto: Tom Jerry Boman
Abed.
3 av 8
Abed. Foto: Faksimil
Josefine, Oliver, och Mos.
4 av 8
Josefine, Oliver, och Mos. Foto: Faksimil
Oliver i vikingakläder.
5 av 8
Oliver i vikingakläder. Foto: Faksimil
6 av 8
Hon kommer ifrån Luleå.
7 av 8
Hon kommer ifrån Luleå. Foto:
Paulina.
8 av 8
Paulina. Foto: Faksimil

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz: Josefine borde åkt ut den här veckan, Hermansson ​​också, i alla fall om spelet fått ha sin gång. Istället gick produktionen in och räddade de två tittarfavoriterna.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är debattredaktör på Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev.

Det stora misslyckandet i årets upplaga av Paradise Hotel är killarna som kommit in som jokrar. Av de fyra senaste är det bara Zannie som visat sig vara PH-material. Dövstumme Eddie, yogagalningen Lukas, och den här veckans tillskott: "hybris utan skäl för det-Abed", har alla visat sig vara totalt malplacerade på hotellet.

Bra självförtroende brukar vara en bra sak i tävlingen, men Abed tog det ungefär sju steg för långt. Han plågade både de andra deltagarna och oss tittare med ändlösa haranger av babbel. Han sa att han var den smartaste deltagaren i huset – men hans taktiksnack lät som att det tänkts ihop av en korsning mellan Mos och en guldfisk.

Att Abed fick lämna var ingen överraskning. Han är säkert kung hemma i Umeå, men på hotellet funkade han inte.

Han gav oss ett otroligt citat: "Mina tre största intressen är att ligga, knulla och ha sex" – men det var också allt han gav oss.

Annat var det med veckans kvinnliga joker, Paulina. Hon seglade direkt upp som en av de smartaste deltagarna. Hon kom in bra i gruppen, och hennes utmanövrerande av Abed var fenomenalt.

Hon refererar till sig själv som en "boss bitch" en gång var tredje minut. Hon har pimpat upp det klassiska Paradise-begreppet 110 procent, och säger istället att hon är 510 procent säker på saker. Hon är awesome. Det är kul att Josefine, som varit den enda tjejen som gått in för att spela, har fått lite konkurrens.

Josefine borde för övrigt åkt ut den här veckan, Hermansson också, i alla fall om spelet fått ha sin gång. Istället gick produktionen in och räddade de två tittarfavoriterna. Det är bra att produktionen går in och styr ibland. Programmet blir roligare när de mest underhållande deltagarna får vara kvar. Men sättet det sköttes på den här veckan var under all kritik. Det var alldeles för uppenbart.

Slutligen kommer jag sakna Amanda. Reality-veteranen från Finland har varit en av de roligaste deltagarna i år. Hon har kläckt ur sig citat på löpande band – och framstått som en av de mer äkta personerna i en tävling där ingenting är på riktigt.

--

Veckans bästa:


Hermansson när han först insåg att det låg bajs på golvet, och sedan fick för sig att det var hans eget.


Oliver i vikingakläder.

Veckans sämsta:


Mos och Olivers snack med Josefine. Äckligt skuldbeläggande.


Åkte rätt personer ut?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela