Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Att skjuta upp Paradise Hotel på grund av Zlatan är sinnessjukt

- 26/11/2015, 11:08 -
1 av 6

Tom Jerry Boman/TV3

2 av 6

Tom Jerry Boman

Frida Westman.
3 av 6

Frida Westman.

TV3

4 av 6

Faksimil: TV3

5 av 6

Faksimil: TV3

6 av 6

Faksimil: TV3

Ingen hänsyn tas till oss som hellre ser Adrian än Lasse Lagerbäck göra taktiska analyser.

Det är ett hån mot alla oss som älskar reality-tv att TV3 sänder Paradise Hotel 23.30 de veckor Malmö FF spelar fotboll. Det hade varit en annan sak om programmet kommit upp på nätet 22.00. Det hade varit en annan sak om det varit den faktiska matchen, och inte det timslånga eftersnacket som orsakat krocken.

Läget nu är helt sinnessjukt. Ingen hänsyn tas till oss som hellre ser Adrian än Lasse Lagerbäck göra taktiska analyser.

Hur var då veckan? Intensiv är svaret. Vi fick ett kärt återseende i form av Frida som kom tillbaka – och dessutom ett tema som faktiskt tillförde något.

Att Frida inte kommit tillbaka tidigare är lite av en skandal. Att hon kan göra bra tv såg man redan första veckan. Det är konstigt att produktionen inte valt att plocka in henne igen, i stället för något av de stolpskott till killar som släppts in på hotellet. Frida och och hennes galenskap trumfar både tråk-Eddie, hippie-Lukas, och hybris-Abed.

Överhuvudtaget känns det som att killarna har fått för mycket fokus i årets upplaga av tävlingen. Det här var typ åttonde veckan i rad som tjejerna satt i parceremonin – och när det är killarna som riskerar att åka så är det där uppmärksamheten hamnar.

Temat var ett av de mer kreativa vi fått se i Paradise Hotel. Att först låta deltagarna åka bak i tiden och hämta en gammal deltagare – och sedan fram i tiden för att skicka en till final, var ett genidrag från produktionen. Det var synd att de kände sig tvungna att krydda det hela med en bebis.

Men trots det så var temat som gjort för att avancerade planer skulle smidas. Och att se den plan som faktiskt sattes i verket: "Den stora planen för att slutgiltigen göra sig av med Adrian", var godis för ögonen. Speciellt eftersom det var så svårt att veta om den faktiskt fungerade.

När Paulina stod med både Adrian och Mehdi bakom sig i parceremonin, så var det helt omöjligt att säga vem hon skulle välja.

Att Adrian, en favorit i alla fall för mig, fick lämna gjorde inte så mycket. Det var det som ledde fram till hans uttåg som gjorde att det här var en av de bästa veckorna den här säsongen.

---

Veckans bästa:


När Paulina, efter att ha skickat ut Adrian, sa att hon inte gillar män som tror att de äger världen, preach.


Att Frida uppger Markoolios Millenium 2 som "min låt"

Veckans sämsta:


Helt seriöst, en jävla bebis?

Åkte rätt person ut?