Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här paret vinner Paradise Hotel nästa vecka

- 03/12/2015, 09:12 -
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om veckan som gick i Paradise Hotel.
1 av 6

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om veckan som gick i Paradise Hotel.

Tom Jerry Boman/TV3

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz
2 av 6

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz

Tom Jerry Boman

Paradise Hotel.
3 av 6

Paradise Hotel.

TV3

Frida Westman.
4 av 6

Frida Westman.

Faksimil: TV3

Jonathan Hermansson.
5 av 6

Jonathan Hermansson.

Faksimil: TV3

Günther.
6 av 6

Günther.

Faksimil: TV3

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz: Båda har varit med från början. Ingen av dem har åkt ut. De är gillade av de flesta andra deltagarna, även om vissa av jokrarna och Adrian nog hellre ser ett annat par som vinnare.

Paradise Hotel ses ofta som ett tecken på samtidens förfall. Det är jag tveksam till. Men att deltagarnas kroppar förfaller är det ingen tvekan om. Inte så konstigt efter nio veckors konstant supande i 30 graders värme.

Därför känns det passande att temat den här veckan var hälsa. Även om det, precis som de flesta teman det här året, inte gjort lika mycket avtryck på tävlingen som teman tidigare år.

Tävlingarna i år har mest varit ett snabbt alibi för att en ny deltagare ska kunna välja vem som blir immun. Ärligt talalt har det känts ganska skönt att slippa catwalk-tävlingar och utdragna blind-dejter.

Men även om temat var helt okej så var det här en ganska svag vecka. Det blev aldrig riktigt spännande. Med tanke på att finalen är nästa vecka så är det kanske inte så konstigt. Som dagen före julafton eller veckodagen torsdag. En småtrist uppvärmning inför det riktiga kalaset.

Veckans stora behållning var Mehdi. Han har verkligen tagit över rollen som storskurken efter att Adrian försvann. Att han tillsammans med radarpartnern Paulina skulle kunna vinna ser jag dock som osannolikt.

Jag kan inte se någon annan utgång än att det blir Josefine och Mos som vandrar hem med pengarna nästa vecka. Båda har varit med från början. Mos har bara åkt ut en gång, Josefine ingen. De är gillade av de flesta andra deltagarna, även om vissa av jokrarna och Adrian nog hellre ser ett annat par som vinnare. Dessutom verkar produktionen gilla dem för mycket för att de ska åka ut innan omröstningen.

Det hade dock varit mer underhållande om Mehdi och Paulina fått vinna. Båda är tillräckligt galna för att släppa kulan – något man knappast kan säga om Josefine och Mos.

Veckans bästa:


Pokalen fick äntligen ta Hermansson.


Frida spekulerar i om ordet "typ" finns.

Veckans sämsta:


Jag trodde inte jag skulle hitta en Veckans sämsta. Sen kom Günther och räddade mig i slutet av sista avsnittet.

Åkte rätt personer ut?