Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om Ung & bortskämd.
1 av 2
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om Ung & bortskämd. - Foto: Tom Jerry Boman/Foto: TV3/Johnny Wohlin
"Om du älskar meningslös skräp-tv utan moral eller egentligt budskap så är det här serien du ska titta på i vår".
2 av 2
"Om du älskar meningslös skräp-tv utan moral eller egentligt budskap så är det här serien du ska titta på i vår". - Foto: Foto: TV3/Johnny Wohlin

Det här nya programmet är det bästa sen Paradise Hotel

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz: Seriens stora behållning är alkoholen. Den förvandlar SVT:s tråkiga sociala experiment till en dokusåpa av rang. Redan i första avsnittet får vi se ett riktigt härligt fyllebråk.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är väderpresentatör och debattredaktör på Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev.

Det var en gång en bortglömd dokusåpa från SVT. Ett program som hade potentialen att bli riktigt roligt, men som förstördes av moralkakor och allmän mossighet.

Det var en gång ett gäng tv-genier som tog den bortglömda dokusåpan och la till allt den saknade. Sprit, bråk, dramatik, och härlig meningslöshet.

Det programmet heter Ung & Bortskämd, och har nypremiär på TV3 den andra februari. Det har verkligen all potential i världen att bli vårens stora dokusnackis.

Konceptet är enkelt. Åtta sjukt bortskämda kids som måste bo och jobba tillsammans. Människor som aldrig lyft ett finger hemma, och som nu måste klara sig på egen hand. Om deltagarna verkligen är bortskämda på riktigt är osäkert, några är säkert bara med för att bli kända. Men de flesta medverkande övertygar i sin odräglighet.

Valet av deltagare är överlag bra, även om det är trist att alla utom en kommer från Stockholm. Här finns brats, slackers, mammas pojkar och pappas prinsessor.

Men seriens stora behållning är alkoholen. Den förvandlar SVT:s tråkiga sociala experiment till en dokusåpa av rang. Redan i första avsnittet får vi se ett riktigt härligt fyllebråk.

Om du älskar meningslös skräp-tv utan moral eller egentligt budskap så är det här serien du ska titta på i vår.

/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du se nya Ung & bortskämd?
Tack för din röst!