Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nenads vidriga beteende i Ex On The Beach borde visas upp i våra skolor

- 17/05/2016, 12:22 -

Nyheter24:s Gabriella Bark diskuterar tjatsex, härskarteknik, svartsjuka och Ex On The Beach-deltagaren Nenad. Hon menar att programmet visar upp sidor som unga tjejer måste börja se som varningstecken.

En kvinnlig deltagare och en manlig deltagare ligger framför kamerorna och pussas i en säng. Deltagarna heter Elin och Nenad och de medverkar i skandalsåpan Ex On The Beach.

Allt är frid och fröjd fram tills att hon viskar att hon inte länge känner för att ha sex.

Nenad flippar ur. Han blir ilsken. Och han skriker "VARFÖR?!?!??" Inte en gång, utan flera gånger. Han sparkar sedan täcket aggressivt mot Elin och somnar förbannad.

Det som just visades upp för hundratusentals tittare under bästa sändningstid var inte bara ett beteende som fick mig att spy upp tarmarna. Det var ren och skär våldtäktskultur.

Det sjuka är att jag såg de här äckliga tendenserna hos Nenad redan från början. Han har ett SJUKT kontrollbehov, är svartsjuk, kör med härskarteknik och är extremt slajmig på ett sätt som visar sig i form av tafsande och nafsande utan någon känsla för om tjejen vill eller inte.

På grund av att jag snabbt kan upptäcka dessa signaler hos killar har jag aldrig behövt exponeras för killar som Nenad på nära håll.

Men tyvärr är inte alla tjejer så.

Att visa upp det här under bästa sändningstid är det bästa Kanal 5 har gjort. Vi borde hylla hela jävla Ex On The Beach-produktionen för att de inte klippt bort det här. Varför? Jo, för att det fortfarande finns folk som förnekar att detta beteende ens existerar hos unga killar i dag. Och över hela Sverige finns unga tjejer som går med på saker de absolut inte vill göra.

Det ni kallar smörja är utbildnings-TV på hög nivå och enligt mig borde det seriöst vara en del av undervisningen. Slå på skiten, visa upp tjatsexet och härskartekniken, knäpp av, sätt er i en ring och prata om det här.

Peppa tjejer till att absolut inte göra någonting de inte vill samt polisanmäla. Och FRAMFÖRALLT – lär killarna att det de gör inte är långt ifrån våldtäkt och ABSOLUT INTE OKEJ.

Se klipp från programmet här:

Håller du med Gabriella?