Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Att tjejerna börjat ligga med varandra är det bästa som hänt i Bachelors historia

- 31/10/2019, 11:05 -

Bachelor Sverige 2019 har blivit mer omdiskuterat än någonsin tidigare. Mycket kan man säga om att trycka in macho pacho-Simon i ett hus med 20 tjejer – men bra tv har det fan i mig blivit. 

Att Simon inte alls är redo för att gå in i en mogen relation lyser lika tydligt som många av brudarnas läppfillers. Du behöver inte direkt fråga för att veta om det. 

Jag tror absolut att Simon har många fina sidor – och då och då skymtar man dem. Men han har en del att jobba på innan han ska kunna gå in i en relation som håller längre än ett år. Hans inre känslostormar och rädslan över att bli ifrågasatt samt få sitt ego kränkt utspelar sig på sätt som ofta flaggar ganska så mycket rött. Detta har nu börjar klarna för en rad av tjejerna, men till skillnad från tidigare år så har dessa brudar ledsnat på att läsa pocketbok vid poolen i väntan på nästa dejt...

"Men varför åker de inte hem då uhuiujhujhujj". Ursäkta min franska men jag tror nog allt att många av tjejerna resonerar som en själv hade gjort: 

Åka hem till jobbet, räkningarna, chefen som undrar hur jävla lång tid du egentligen behöver med höstbudgeten, färdig Felix-soppa, Tinder och dåliga drinkar på lokala krogen. 

Eller – vara ledig (fast du får lön av produktionen för missad arbetstid), bo i ett hus med ett gäng assköna brudar, dricka vin och surra loss på kvällarna, fixa en jämn bränna vid swimmingpoolen och läsa bok på dagarna samtidigt som det går vilda lejon och giraffer strax utanför fönstret? 

Svaret blir nog ganska tydligt. 

Men i alla fall:

Upplägget för Bachelor är att brudarna ska sitta och vänta på killen. Punkt. Men inte i år. 

Under veckans avsnitt av "Tjejerna avslöjar allt" kom det nämligen fram att Emmy Rönning och Hanna Forsdahl ledsnat på att sitta och läsa bok. 

I ett smygfilmat klipp hör man tjejernas konversation som kortfattat lyder: 

– Jag vill åka hem och knulla. 

– Jag med. 

– Jag har ju erbjudit mig men du är ju så olesbisk. 

– Neeehee du har sagt att du inte skulle kunna gå ned på mig. 

I "Tjejerna berättar allt" frågar sedan programledaren hur långt tjejerna egentligen gick. 

– Man kan säga att vi kom varandra väldigt väldigt nära haha. Hur nära, det är mellan mig och Emmy, svarade Hanna med ett generat och kryptiskt ansiktsuttryck. 

– Det var ju vissa dagar som vi inte såg skymten av er och ni aldrig kom ut från huset... fyller Isabella Englund i. 

Bachelor
Hanna och Emmy berättar om sin sexuella frustration. Bildkälla: TV4 Play

När jag såg detta avsnitt lutade jag mig tillbaka i soffan med min kupa rödvin och skrikskrattade. Jo självklart har jag förstått programkonceptet men vi alla kan ju enas om att det är så in åt helvete najs med kvinnor som vägrar sitta och vänta utan har rajtan tajtan på egen hand?

De tackar nu nej till rosor, packar väskorna och drar hem – samt har sex med varandra. 

Vad har då tjejerna i årets Bachelor visat tittarna?

Jo, att tiden för tatueringar på kvinnor med pistoler mot huvudet och igensydda kroppsdelar, lättkränkta egon, uteblivna orgasmer och macho pacho tycks helt enkelt vara över. 

Tittar du på Bachelor?