Måndag 15 Aug
Stockholm

Rekordsommar för Håkan Hellström

Göteborgssonen Håkan Hellström på Nya Ullevi 2017. Nu släpps fler biljetter för den som vill uppleva Håkan-euforin på nära håll. Arkivbild.
Göteborgssonen Håkan Hellström på Nya Ullevi 2017. Nu släpps fler biljetter för den som vill uppleva Håkan-euforin på nära håll. Arkivbild. Foto: TT

I augusti gör Håkan Hellström dubbla spelningar på Ullevi i Göteborg två helger i rad och blir därmed den första artist som genomför fyra konserter på arenan en och samma sommar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Över 260 000 biljetter har redan sålts till konserterna, som ursprungligen var planerade att genomföras 2020. Nu har arrangörerna fått detaljerna kring scenplaceringen på plats och kunnat skapa ytterligare sittplatssektioner närmast scenen.

"Eftersom i princip alla biljetter tog slut redan vid biljettsläppet 2019 känns det väldigt kul att kunna erbjuda de som blev utan biljett då en extra chans att få uppleva Håkan Hellströms rekordsommar på plats. Det handlar om riktigt bra platser nära scenen", skriver arrangören FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

Hellström spelar på Ullevi den 19 och 20 respektive 26 och 27 augusti.

TT
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.