En inställd spelning är en spelning det också, lyder ett Ulf Lundell-citat. Men denna är påhittad. Arkivbild.
En inställd spelning är en spelning det också, lyder ett Ulf Lundell-citat. Men denna är påhittad. Arkivbild. - Foto: TT

Säljer biljetter till påhittad Lundell-konsert

Den utskällda biljettsajten Viagogo säljer biljetter till en Ulf Lundell-konsert som inte finns – för 1424 kronor, rapporterar Göteborgs-Posten.


Enligt sajten går att det att se Lundell på Stora Teatern på Göteborg den 27 april. Men det gör det inte. Bandet som spelar där är Posörerna, ett band som spelar Lundell-covers.

— Det är ju verkligen inte roligt för någon om folk köper biljetter i tron att Lundell ska spela, kommer till konserten och så står vi på scen, säger trummisen Rolf Axel Almqvist till GP.

Thomas Johansson på Live Nation, som arrangerat Lundells turnéer, säger att de konstant kämpar mot Viagogo och andra oseriösa biljettförsäljare.

— Men det här var onekligen ett nytt grepp. Jag ska prata med Ulf Lundell och se om han vill gå vidare med detta, säger han.

Viagogo har flera gånger tidigare fått kritik för liknande händelser med andra artister och föreställningar.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.