Fans rasar över Fröken Snusks och 1 Cuz låt: "Vad håller du på med?".
Fansen är inte glada över artisternas nya colab. - Foto: Fröken Snusk/Instagram

Fans rasar över Fröken Snusks och 1 Cuz låt: "Vad håller du på med?"

Fansen rasar över epa-dunk artisten Fröken Snusks och rapparen 1 Cuz nya samarbete och låten "Trakten till epan".


I en tidigare intervju med Nyheter24 berättar Fröken Snusk att reaktionerna på låten minst sagt varit blandade. 

– Eftersom jag har lagt ut att jag ska släppa låt med 1 Cuz så får jag större målgrupp som kommer till min Tiktok och därav blir det mer hat, för att det inte är folk som lyssnar på mig i vanliga fall.

Nu fortsätter kaoset och på sociala medier har kaos uppstått med chockade och ilskna kommentarer. ”Hans karriär är förstörd” och "Vad håller du på med?".

Fröken Snusk: Oväntat

Fröken Snusk tror att reaktionerna på låten beror på att samarbetet var oväntat.

– Eftersom vi har olika genrer så är det väldigt stor skillnad på svensk rapp och EPA-dunk. Då tycker hans (1.Cuz, reds anm) fans att EPA-dunken kommer in och förstör låten, precis som att det även finns mina fans som skrivit att han förstör låten. Så det är vice versa, säger Fröken Snusk till Nyheter24. 

Hon berättar för Aftonbladet att idén till samarbetet kom från 1 Cuz.

”Han kontaktade oss och frågade om vi skulle skapa historia tillsammans och vi valde direkt att tacka ja. Jag känner att vi gärna vill bygga broar inom musiken och inte bygga murar mellan genres så samarbetet var givet”

Mest utskällda hitlåtar

Epa-dunk artisten Fröken Snusk är mest känd för "Rid mig som en dalahäst" med Rasmus Gozzi. Den blev en av förra årets mest utskällda hitlåtar.

Rapparen 1 Cuz har blivit en av de stora på den svenska hip hop-scenen med låtar som "För sent" och "Caravaggio". Han har även samarbetat med Ed Sheeran – och remixat dennes låt "2 step".

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!