Johanna Lind Bagge medverkar i 'Let's dance' i år. Arkivbild.
Johanna Lind Bagge medverkar i 'Let's dance' i år. Arkivbild. - Foto: TT

Johanna Lind Bagge klar för Let's dance

En tidigare fröken Sverige ska dansa i tv i vår. Johanna Lind Bagge är klar för "Let's dance" i TV4. Nyheten avslöjades i "Nyhetsmorgon" och därmed är sex deltagare i vårens omgång avslöjade.


Förutom Johanna Lind Bagge ska Charlotte Kalla, Tone Sekelius, Rickard Sjöberg, Andreas Wijk och Renaida Braun vara med i programmet. Fler tillkommer.

Johanna Lind Bagge vann fröken Sverige-tävlingen 1993 och är nu hudvårdsentreprenör. Hon kommer i vår även att synas i SVT-programmet "Underdog" där kändisar tävlar med sina hundar i agility.

Johanna Lind Bagge blir inte den första i familjen som tävlar i "Let's dance". 2011 var hennes man Anders Bagge med i programmet och slutade tia. "Let's dance" har premiär i mars.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

"Avgrunden" mest strömmad på Netflix

Den svenska katastroffilmen "Avgrunden", som gick upp på biograferna i höstas, gör nu succé på Netflix.

Medinas pik till Marcus & Martinus: “Smågrabbar…”

I den femte deltävlingen av Melodifestivalen 2024 är det två duos som tävlar, Marcus & Martinus samt Medina. Och den sistnämnda duon har tidigare pikat sina konkurrenter, med glimten i ögat.

Har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän? Orden om partnern

2 timmar sedan
Intresset för Edvin Rydings kärleksliv tycks aldrig svalna. Har skådespelaren flickvän eller pojkvän? Nyheter24 reder ut det vi vet om stjärnskottets relationsstatus.

Elecktras ärliga ord om Gunilla Persson – avslöjandet om efterfesten

2 timmar sedan
Dragshowartisten Elecktra tävlar i Melodifestivalen 2024 med låten "Banne maj". För Nyheter24 har Elecktra berättat om sina storslagna planer med konkurrenten Gunilla Persson...

Därför dricker Albin Tingwall inte alkohol

2 timmar sedan
Albin Tingwall har blivit ett välkänt ansikte efter att ha medverkat i både Idol och Melodifestivalen. För Nyheter24 har artisten berättat ärligt och öppet om varför han inte dricker alkohol, och det visar sig finnas flera anledningar bakom beslutet.