Morfydd Clark (som spelar Galadriel) och de andra i 'Maktens ringar'-ensemblen får i säsong två sällskap av Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie. Pressbild
Morfydd Clark (som spelar Galadriel) och de andra i 'Maktens ringar'-ensemblen får i säsong två sällskap av Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie. Pressbild - Foto: Matt Grace/Prime Video/TT

Nya skådisar i "Sagan om ringen: Maktens ringar" säsong 2

Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie är klara för säsong två av "Sagan om ringen: Maktens ringar", enligt flera medier.


"Sagan om ringen: Maktens ringar" får en säsong två och i denna dyker flera nya skådespelare upp.

Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie i "Maktens ringer"

Ciarán Hinds har publiken kunnat se i en lång rad filmer och så sent som i fjol var han nominerad till en Oscar för sin roll som Pop i Kenneth Branaghs "Belfast". Fantasyfans har tidigare kunnat se Ciarán Hinds i HBO:s tv-serie "Games of thrones"

Rory Kinnear å sin sida är för en svensk publik kanske mest för känd för sin roll som Bill Tanner i James Bond-filmerna "Quantum of solace", "Skyfall" och "Spectre".

Tanya Moodie har spelat i en rad brittiska tv-serier som "Sherlock" och "Motherland". På vita duken spelade hon senast mot bland andra Colin Firth och Olivia Colman i James Bond-regissören Sam Mendes stillsamma småstadsfilm "Empire of light".

"Sagan om ringen: Maktens ringar" säsong 2 spelas in

Säsong två av Prime Videos påkostade tv-serie "Sagan om ringen: Maktens ringar" spelas för närvarande in i Storbritannien.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!