Morfydd Clark (som spelar Galadriel) och de andra i 'Maktens ringar'-ensemblen får i säsong två sällskap av Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie. Pressbild
Morfydd Clark (som spelar Galadriel) och de andra i 'Maktens ringar'-ensemblen får i säsong två sällskap av Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie. Pressbild - Foto: Matt Grace/Prime Video/TT

Nya skådisar i "Sagan om ringen: Maktens ringar" säsong 2

Publicerades: 20 Mar, 15:56

Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie är klara för säsong två av "Sagan om ringen: Maktens ringar", enligt flera medier.


"Sagan om ringen: Maktens ringar" får en säsong två och i denna dyker flera nya skådespelare upp.

Ciarán Hinds, Rory Kinnear och Tanya Moodie i "Maktens ringer"

Ciarán Hinds har publiken kunnat se i en lång rad filmer och så sent som i fjol var han nominerad till en Oscar för sin roll som Pop i Kenneth Branaghs "Belfast". Fantasyfans har tidigare kunnat se Ciarán Hinds i HBO:s tv-serie "Games of thrones"

Rory Kinnear å sin sida är för en svensk publik kanske mest för känd för sin roll som Bill Tanner i James Bond-filmerna "Quantum of solace", "Skyfall" och "Spectre".

Tanya Moodie har spelat i en rad brittiska tv-serier som "Sherlock" och "Motherland". På vita duken spelade hon senast mot bland andra Colin Firth och Olivia Colman i James Bond-regissören Sam Mendes stillsamma småstadsfilm "Empire of light".

"Sagan om ringen: Maktens ringar" säsong 2 spelas in

Säsong två av Prime Videos påkostade tv-serie "Sagan om ringen: Maktens ringar" spelas för närvarande in i Storbritannien.

TT
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Drottningen hyllas i nästa "The Crown"

1 timme sedan

Publikrekord på Sweden Rock

2 timmar sedan
Festivalen Sweden Rock avslutas på lördagskvällen och arrangemanget har i år haft fler besökare än någonsin tidigare – 171 580 sålda biljetter fördelat på fyra dagar.

Efter knivdåd - skjuter fram utomhusbio

3 timmar sedan
Annecys internationella festival för animerad film skulle ha öppnats i morgon, söndag, med utomhusbio i parkområdet Le Pâquier intill Annecysjön i sydvästra Frankrike.

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54
Målningar, teckningar och illustrationer av Mumintrollets skapare Tove Jansson, som tidigare inte setts av allmänheten, ställs ut i Paris i höst, skriver The Guardian.

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.