Tv-serien 'The White Lotus' har blivit en tittar- och kritikersuccé. Säsong två utspelades på Sicilien, med bland andra Sabrina Impacciatore i rollistan. Pressbild.
Tv-serien 'The White Lotus' har blivit en tittar- och kritikersuccé. Säsong två utspelades på Sicilien, med bland andra Sabrina Impacciatore i rollistan. Pressbild. - Foto: HBO Max

HBO-bossen nya avslöjande om nästa "White Lotus"

Publicerades: 25 Mar, 09:24, Uppdaterades: 25 Mar, 15:03

Hur går det med nästa säsong av "The White Lotus"? Tackar som frågar – enligt HBO:s högsta chefer är svaret "alldeles utmärkt".


Ännu så länge är det mesta hemligt kring säsong tre, men Casey Bloys, en av tv-bolagets högsta chefer, slår i artikel i Variety fast att seriens skapare Mike White är på helt rätt spår.

— Han har just pitchat idén och den är underbar. Det är en riktigt rolig idé och han har visat oss att den är möjlig att utföra, säger Bloys.

Den första säsongen av succéserien utspelades på Hawaii och den andra i Taormina på Sicilien. Var den tredje säsongen ska spelas in är inte officiellt, men "Jackass"-skådespelaren Johnny Knoxville, som är god vän med Mike White, har tidigare hintat om att det kan bli i Tokyo.

Casey Bloy avslöjar inte vilka skådespelare som är påtänkta för serien, men säger att det är "människor man känner till" – och att deras roller skrivs på ett sätt som "ger en möjlighet att återupptäcka dem eller se dem i ett nytt ljus". Just så jobbade White med Jennifer Coolidges roll i tv-serien.

TT
Senaste nytt

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Skådespelaren Paul Geoffrey död

idag 10:12
Den brittiske skådespelaren Paul Geoffrey, bland annat känd för sin roll som riddaren Percival i kung Arthur-dramat "Excalibur" från 1981, är död. Han avled i sviterna av cancer den 3 juni i Santa Fe i USA, skriver Deadline.

Nya Indiana Jones-filmen väntas gå mot flopp

idag 08:20
"Indiana Jones and the dial of destiny" går mot en publikmässig flopp. I alla fall om man få tro analytikerna, skriver Deadline.

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24
Basgångarna från högtalarna på Sweden Rocks festivalområde fortsätter att dåna. På fredagskvällen intog legendariska heavy-metalbandet Iron Maiden huvudscenen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.