Tv-serien 'The White Lotus' har blivit en tittar- och kritikersuccé. Säsong två utspelades på Sicilien, med bland andra Sabrina Impacciatore i rollistan. Pressbild.
Tv-serien 'The White Lotus' har blivit en tittar- och kritikersuccé. Säsong två utspelades på Sicilien, med bland andra Sabrina Impacciatore i rollistan. Pressbild. - Foto: HBO Max

HBO-bossen nya avslöjande om nästa "White Lotus"

Hur går det med nästa säsong av "The White Lotus"? Tackar som frågar – enligt HBO:s högsta chefer är svaret "alldeles utmärkt".


Ännu så länge är det mesta hemligt kring säsong tre, men Casey Bloys, en av tv-bolagets högsta chefer, slår i artikel i Variety fast att seriens skapare Mike White är på helt rätt spår.

— Han har just pitchat idén och den är underbar. Det är en riktigt rolig idé och han har visat oss att den är möjlig att utföra, säger Bloys.

Den första säsongen av succéserien utspelades på Hawaii och den andra i Taormina på Sicilien. Var den tredje säsongen ska spelas in är inte officiellt, men "Jackass"-skådespelaren Johnny Knoxville, som är god vän med Mike White, har tidigare hintat om att det kan bli i Tokyo.

Casey Bloy avslöjar inte vilka skådespelare som är påtänkta för serien, men säger att det är "människor man känner till" – och att deras roller skrivs på ett sätt som "ger en möjlighet att återupptäcka dem eller se dem i ett nytt ljus". Just så jobbade White med Jennifer Coolidges roll i tv-serien.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

2 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.