Terry Sanderson vittnade i rättegången.
Terry Sanderson vittnade i rättegången. - Foto: Rick Bowmer/AP/TT

76-åringen om Paltrow: Blodisande skrik

Publicerades: 28 Mar, 08:08

En vilt skrikande Gwyneth Paltrow kraschade in i honom bakifrån med full fart. Det påstår 76-årige Terry Sanderson som stämt Hollywoodstjärnan för en sju år gammal krock i skidbacken.


Terry Sanderson har stämt Paltrow i domstol i Utah efter en rejäl skidvurpa 2016. Nu var det hans tur att ta plats i vittnesbåset.

— Jag hörde något som jag aldrig tidigare hört på en skidort och det var ett blodisande skrik. Och sedan pang! Det var som att någon var utom kontroll och skulle krocka med ett träd och dö, sade Sanderson under sitt vittnesmål medan Paltrow skakade på huvudet, rapporterar BBC.

"Allvarlig smäll"

Den pensionerade optikern beskrev krocken som "en allvarlig smäll" och beskrev hur han flög genom luften och såg stjärnor. Händelsen orsakade en hjärnskakning hos honom och efteråt säger han sig kämpa med permanenta hjärnskador som gör att han inte längre kan resa, åka skidor eller gå på vinprovningar.

— Ingen trodde på hur allvarliga mina skador var, sade en tårögd Sanderson i rätten.

Gwyneth Paltrow har stämts på motsvarande tre miljoner kronor.

Barnen vittnar

Sanderson har stämt Paltrow på åtminstone 300 000 dollar efter kollisionen som inträffade på den lyxiga skidorten Park City 2016. Stjärnan har bland annat anklagats för att bara ha lämnat Sanderson skadad på platsen efteråt.

Paltrow har hela tiden hävdat att det var Sanderson som orsakade olyckan och har stämt honom på den symboliska summan en dollar samt att han ska betala hennes advokatkostnader.

Rättegången fortsätter i veckan och bland annat väntas Paltrows barn Moses och Apple samt en hel rad med inkallade experter vittna. Förra veckan vittnade Paltrow själv.

TT
/
Senaste nytt

Efter knivdåd - skjuter fram utomhusbio

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54
Målningar, teckningar och illustrationer av Mumintrollets skapare Tove Jansson, som tidigare inte setts av allmänheten, ställs ut i Paris i höst, skriver The Guardian.

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Skådespelaren Paul Geoffrey död

idag 10:12
Den brittiske skådespelaren Paul Geoffrey, bland annat känd för sin roll som riddaren Percival i kung Arthur-dramat "Excalibur" från 1981, är död. Han avled i sviterna av cancer den 3 juni i Santa Fe i USA, skriver Deadline.

Nya Indiana Jones-filmen väntas gå mot flopp

idag 08:20
"Indiana Jones and the dial of destiny" går mot en publikmässig flopp. I alla fall om man få tro analytikerna, skriver Deadline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.