Pernilla Wahlgren
Nu får Pernilla Wahlgren ett helt eget program. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Pernilla Wahlgren får helt nytt program – och det handlar inte om det du tror

Pernilla Wahlgren dyker upp i ett nytt tv-program där hon delar med sig av sitt husbygge. "Villa Wahlgren" följer hur hon köper en tomt på Lidingö och där försöker skapa sitt drömhus från grunden, med hjälp av arkitekten Thomas Sandell. Problemen hopar sig dock, eftersom huset ska byggas på en svårtillgänglig bergstomt.


Pernilla Wahlgren är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. 

Pernilla säljer ut sina shower som år efter år gjort succé, hon har hudvårdsmärket L'Acuila och just nu har hon den centrala rollen i långköraren Wahlgrens värld där man nu kan följa hennes vardag tillsammans med Christian Bauer

Pernilla har nu den centrala rollen i Wahlgrens värld. Bildkälla: Wahlgrens värld

Tillsammans med Sofia Wistam driver hon även podden "Wahlgren och Wistam" som idag är en av landets största. Pernilla är även i full gång med att bygga klart sitt hus på Lidingö samt dona med sin nyköpta pärla i Marbella så ett tight schema, det kan man sannerligen säga att hon har. 

Men nu har hon slagit ihop två saker till en. 

Hennes husbygge ska nämligen bli tv. 

"Det har varit en fantastisk resa, men också otroligt utmanande. Ingenting har ju varit enkelt utan så mycket mer komplicerat än vad jag hade trott från början", säger Pernilla Wahlgren i ett pressmeddelande.

Tv-programmet ska sändas på Kanal 5 och Discovery+ med start den 26 april.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.