Hannah Widell och Amanda Schulman är besvikna över att vinet 'Perfect day' lanseras trots att de inte har något med det att göra. Arkivbild.
Hannah Widell och Amanda Schulman är besvikna över att vinet 'Perfect day' lanseras trots att de inte har något med det att göra. Arkivbild. - Foto: Christine Olsson/TT

Hannah Widell & Amanda Schulman i stort vinbråk

Nu berättar podcastprofilerna om konflikten. "Det här har ju varit en sorg för oss och det är fortfarande ett sår", säger Amanda Schulman.


Amanda Schulman och Hannah Widell har byggt ett medieimperium kring sitt företag "Perfect day" med flera populära podcaster i centrum.

Men de har också skapat andra produkter under varumärket, vilket har lockat många av syskonduons fans. Däribland ett vin.

Fast i det senaste avsnittet av duons podcast "Fredagspodden" berättar Hannah Widell och Amanda Schulman om konflikten med företaget Contemporary Wines, som de tycker snyltar på deras varumärke, skriver Expressen.

— Dagligen får jag bilder från er gullisar när ni tar bilder när ni dricker Perfect day och jag fattar att ni tror att det är vårt vin, men vi har tyvärr inget med det att göra, säger Hannah Widell.

Contemporary Wines och podcastprofilerna hade tidigare ett samarbete, men det är avbrutet nu. Vinföretaget har dock kvar rättigheterna och lanserar fortfarande vinet som "Perfect day".

— Det är inte vårt vin och det är så fruktansvärt, säger Amanda Schulman.

Contemporary Wines vd Philip Sane säger i en skriftlig kommentar till Expressen att han inte vill kommentera tidigare eller nuvarande avtal, "men funderar ändå på vilka åtgärder vi ska vidta".

TT
/
/
Senaste nytt

Högt tryck på årets bokmässa

3 timmar sedan

"Parasiten" blir årets svenska deckare

idag 14:46
Sofie Sarenbrants "Parasiten" tilldelas priset som årets svenska deckare av strömningstjänsten Bookbeat, i samarbete med deckarfestivalen Crimetime.

Robin Paulsson om programledarrollen i "Fråga Lund": "Utsätter mig gärna för saker"

idag 14:28
Den svenska komikern Robin Paulsson ska vara programledare för ännu en säsong av SVT:s "Fråga Lund". Nyheter24 har tagit reda på vad som googlats mest om honom – här kommer svaren.

Syriske författaren Khaled Khalifa död

idag 11:58
Den regimkritiska syriska författaren Khaled Khalifa har avlidit till följd av en hjärtattack i sitt hem i Damaskus i lördags. Han blev 59 år, enligt AFP.

Henrik Dorsin efter Solsidan-premiären: "Återseendets glädje"

idag 11:01
Sedan 2010 har TV4:s Solsidan vuxit till att bli en svensk humorklassiker. Förväntningarna inför säsong 8 har varit höga – lever de nya avsnitten upp till publikens krav?

Sveriges första kvinnliga elitsoldat återigen aktuell

idag 08:39
Som instruktör i "Elitstyrkans hemligheter" och programledare i "Robinson" har Petra Malm fått sig en väl förtjänad plats i rampljuset. Nu är hon återigen aktuell.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.