Jan Emanuel Johansson har varit förtroendevald för Socialdemokraterna i riksdagen. I dag är han företagare och opinionsbildare. Arkivbild.
Jan Emanuel Johansson har varit förtroendevald för Socialdemokraterna i riksdagen. I dag är han företagare och opinionsbildare. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

Jan Emanuel ger ut självbiografi: "Fattigdom, droger och brutalt våld"

Före detta socialdemokratiska politikern, "Expedition: Robinson"-vinnaren och företagaren Jan Emanuel Johansson ger i höst ut boken "Så var det med det" på förlaget Volante.


Den tidigare politikern Jan Emanuel ska ge ut en självbiografi.

Jan Emanuel ger ut självbiografin "Så var det med det"

Enligt ett pressmeddelande från förlaget ska boken handla om "uppväxten i Gottsunda präglad av fattigdom, droger och brutalt våld, via företagsbyggande, dokusåpor och kändisskap, hela vägen till maktens korridorer och riksdagen i Stockholm".

TT
/
Relaterat
Senaste nytt

Nassim Al Fakir talar ut – mamman var med i kända ökända sekten

Cher anklagas för att ha kidnappat sin son

Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.

Sissel Kyrkjebø åker på julturné

1 timme sedan
Sissel Kyrkjebø sprider julstämning på flera platser i Sverige under sin kommande turné "Sissels jul".

Agneta Pleijel: Man får inte banga

3 timmar sedan
Mitt i debatten om självbiografiskt skrivande landar den sista – och mest omfattande – delen i Agneta Pleijels romantrilogi. Jag vill slå ett litet slag för det självbiografiska, de läsarbrev jag fått visar att det finns ett starkt behov av att identifiera sig.

Läsningen ökar bland barn: "Nästan dubblering"

idag 07:14
Efter flera års larm om barn och ungas minskade läsning har trenden vänt. Barn i alla åldrar läser nu mer jämfört med förra mätningen 2018, enligt en ny rapport. Men nivåerna är fortfarande låga.

Bruce Springsteen skjuter upp resten av sin turné: "Tack till alla fans..."

idag 07:00
Bruce Springsteen är sjuk. Nu skjuter han upp resten av sin turné. Detta då han har drabbats av blödande magsår. "Tack till alla fans och vänner för er uppmuntran och ert stöd", skriver han.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.