Jamell Demons, mer känd som Floridarapparen YNW Melly, har stått åtalad för dubbelmord. Han misstänks ha skjutit två personer till döds 2018. Arkivbild.
Jamell Demons, mer känd som Floridarapparen YNW Melly, har stått åtalad för dubbelmord. Han misstänks ha skjutit två personer till döds 2018. Arkivbild. - Foto: Mike Stocker/South Florida Sun-Sentinel/AP/Pool/TT

Rappares mordrättegång ogiltigförklarad

Rapparen YNW Mellys rättegång för dubbelmord har ogiltigförklarats i Broward County, Florida. Juryn har misslyckats med att nå ett gemensamt beslut men åklagarsidan förväntas försöka igen, enligt Billboard.


YNW Melly har haft mindre hits som "Murder on my mind", "Suicidal" och fick ett stort genombrott med låten "Mixed personalities" tillsammans med Kanye West 2019. Det var bara en månad innan han greps för dubbelmord på två barndomsvänner.

På lördagen förklarades rättegången i södra Florida ogiltig efter att juryn hamnat i dödläge.

Enligt åtalet sköt YNW Melly, som egentligen heter Jamell Demons, ihjäl de båda offren när de alla satt i en jeep. Mellys advokat har tillbakavisat anklagelserna som osannolika med tanke på att Melly och offren hade en nära vänskapsrelation, samt att inget vapen har hittats.

Åklagarsidan har yrkat på dödsstraff och förväntas pröva fallet igen med en ny jury.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!