Britney Spears och Sam Asghari
Efter en turbulent tid så har Sam Asghari nu ansökt om skilsmässa från Britney Spears. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Sam Asghari ansöker om skilsmässa från Britney Spears

Britney Spears make Sam Asghari har ansökt om skilsmässa från popstjärnan efter 14 månaders äktenskap, uppger källor nära paret för nyhetsbyrån AP.


Ansökan lämnades in till rätten på onsdagen, bara timmar efter att flera amerikanska nyhetssajter meddelat att paret separerat. Britney Spears har dock ännu inte kommenterat uppgifterna.

Britney Spears gifte sig med fotomodellen Sam Asghari i deras gemensamma hem i Thousand Oaks, utanför Los Angeles, den 9 juni 2022. Då hade det gått sex månader sedan en domstol lyft det förmyndarskap som popstjärnan levt med i mer än 13 år. Under den perioden kontrollerade hennes pappa den ekonomiska delen av hennes verksamhet. Men hon uppgav också att det hindrade henne från att gifta om sig.

Britney Spears. Bildkälla: Stella Pictures.

Så träffades Britney Spears och Sam Asghari

Spears, 41, och Asghari, 29, träffades under inspelningen av en musikvideo 2016. Parets relation kantades av bråk och så sent som i maj tidigare i år skrev Nyheter24 om hur parets äktenskap sjöng på sista versen. Bland annat vågade Sam inte vara hemma då Britney hade gått till våldsam attack mot honom.

Enligt källor till Tmz så är Britneys "udda beteende" en av anledningarna till att Sam ansöker om skilsmässa. Bland annat drabbades Britney av sammanbrott på en restaurang där hon skrek på ett påhittat språk som av ögonvittnen beskrevs som "jiberish."

Tidningen skriver vidare att det har ryktats om en otrohetsaffär från hennes sida, men det är inga uppgifter som är bekräftade. 

Äktenskapet är Britney Spears tredje. Mellan 2004 och 2006 var hon gift med dansaren Kevin Federline, med vilken hon fick två barn. Hennes första äktenskap, med barndomsvännen Jason Alexander, varade bara i tre dagar.

Britney Spears med sönerna år 2013. Barnen har brutit all kontakt med Britney. De svarar inte på hennes meddelanden och har inte träffat henne på över ett år, något som Page Six rapporterade om i våras. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears slog igenom med hitlåten "Baby, one more time" 1999, skriven av svenska producenten Max Martin och var en av 00-talets största popstjärnor. Hennes senaste album, "Glory", kom 2016.


TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!