Nicole Kidman på countrygalan i USA i november. Arkivbild.
Nicole Kidman på countrygalan i USA i november. Arkivbild. - Foto: Evan Agostini/AP/TT

Kidman: "Big little lies" kommer tillbaka

Den insomnade tv-serien "Big little lies" verkar komma tillbaka. Vid en frågestund arrangerad av LPGA, den amerikanska damtouren i golf, antydde en av seriens stjärnor Nicole Kidman att en tredje säsong var på väg.


— Jag älskade "Big little lies". Den kom vid en tid i mitt liv då jag hade fått mina barn och övervägde att sluta jobba. Då kom den här möjligheten där jag och Reese Witherspoon kunde producera och skapa den här serien. Sen kollade ni alla på den och gjorde den till en enorm framgång, sade den australiska skådespelaren till publiken och tillade:

— Vi kommer att ge er en tredje säsong, bara så ni vet.

"Big little lies" hade premiär 2017 och var egentligen tänkt som en miniserie, baserad på en roman om fem kvinnor i en vacker kuststad i Kalifornien som blir indragna i mordutredning. Den säsongen resulterade i åtta Emmys, bland annat en till svenske Alexander Skarsgård. Säsong två sändes 2019.

TT
/
/
Senaste nytt

Julkalendern har haft premiär – här är SVT-tittarnas dom: "Så trött på..."

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Läskigt och ont"

Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

30 år efter att Lisa Ekdahl slog igenom med sin låt "Vem vet?" gör hon en "Vem vet vintage tour". Med start 3 april nästa år i Trollhättan besöker pop- och jazzsångerskan 12 svenska städer med en jubileumsturné där musiken framför allt kommer från hennes debutalbum "Lisa Ekdahl".

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

1 timme sedan
"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.

Viaplay: "Svårt göra stora filmer för Norden"

1 timme sedan
Viaplay gör en brakförlust. Strömningsjätten har dragit i nödbromsen och skurit ned på all film- och tv-produktion. Det är svårt att göra stora Hollywoodfilmer bara för Norden, säger vd Jørgen Madsen Lindemann.

De klippen var populärast på Youtube 2023

2 timmar sedan
Nu är det klart vilka videor på Youtube som svenskarna har tittat mest på under 2023. För andra året i rad toppar Mauri Hermundsson med sin kanal Uppdrag Mat.