Morgan Larsson har sänt på söndagsmorgnar i P4 i åtta år. Nu är det slut. Arkivbild.
Morgan Larsson har sänt på söndagsmorgnar i P4 i åtta år. Nu är det slut. Arkivbild. - Foto: Adam Ihse/TT

"Söndagsmorgan i P4" går i graven – då sänds sista avsnittet

Sveriges Radio lägger ner populära programmet "Söndagsmorgan i P4", skriver Aftonbladet. Vi hade gärna fortsatt att sända "Söndagsmorgan in i evigheten, men inget varar ju för evigt, säger Morgan Larsson i programmet.


"Söndagsmorgan i P4" har sänts i åtta år. Men nu går det i graven. På nyårsafton sänds det sista programmet. Morgan Larsson kom själv med nyheten i söndagsmorgonens sändning.

— P4 bestämt sig för att satsa på ett annat program. Som säkert också blir jättebra, berättar han i sändningen.

Morgan Larsson har gjort programmet, bland annat tillsammans med Petra Revenue och producenten Erika Hedman Bergström.

Sveriges Radio har ännu inte gått ut med vilket program som ersätter "Söndagsmorgan" i P4. Morgan Larsson berättade nyheten om nedläggningen en bit in i söndagens program. En stund senare återkom han till ämnet och tackade för alla reaktioner som börjat strömma in från lyssnare runt om i landet i sociala medier.

— Stort tack för det! Det värmer verkligen.

Lyssnarna har varit en stor del av programmets framgångskoncept, enligt honom.

— Det har varit åtta fantastiska år och detta till stor del tack vare er som har lyssnat och om i samverkan med oss skapat de här söndagsmorgnarna hela tiden.

TT
/
/
Senaste nytt

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.

Viaplay: "Svårt göra stora filmer för Norden"

1 timme sedan
Viaplay gör en brakförlust. Strömningsjätten har dragit i nödbromsen och skurit ned på all film- och tv-produktion. Det är svårt att göra stora Hollywoodfilmer bara för Norden, säger vd Jørgen Madsen Lindemann.

De klippen var populärast på Youtube 2023

1 timme sedan
Nu är det klart vilka videor på Youtube som svenskarna har tittat mest på under 2023. För andra året i rad toppar Mauri Hermundsson med sin kanal Uppdrag Mat.

Robinsondeltagaren stoppades av TV4 – försökte smuggla saker till ön

1 timme sedan
Det har sannerligen varit en händelserik säsong av Robinson 2023. Någonting som inte alla vet är att redan innan allt drog igång så försökte en av deltagarna smuggla in saker till ön.

Magnumfotografen Elliott Erwitt död

2 timmar sedan
Han var känd för sina bilder av politiker, filmstjärnor och ikoner som Marilyn Monroe, kärlekspar och hundar – massor av hundar. Nu har den amerikanske Magnumfotografen Elliott Erwitt avlidit, 95 år gammal.