'Suits' ska få en uppföljare som utspelas i Los Angeles. Pressbild.
'Suits' ska få en uppföljare som utspelas i Los Angeles. Pressbild. - Foto: Netflix

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.


Även "Suits LA", som enligt Variety är arbetsnamnet, har manus av Aaron Korsh och kommer att ha ungefär samma koncept och karaktärer som originalet, som utspelas i New York. Det avslöjar Beatrice Springborn, vd för Universal International Studios, under en pågående tv-producentmässa i London.

Rättsdramat "Suits", som sändes i nio säsonger mellan 2011 och 2019, har det senaste året fått ett rejält uppsving på Netflix och var den mest strömmade serien under tolv veckor i rad i somras.

TT
/
Senaste nytt

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.

Han har flest Grammisnomineringar i år

3 timmar sedan
Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.